خونه پدر شوهرم زندگی میکنیم. از دستشون به نشانه اعتراض زدم بیرون. خیلی.دخالت میکنن. زبون نمیفهمن. از دستشون خسته شدم. دیگه نمیتونم تحمل کنم تو اون خونه. عصبی شدم. دیونه شدم.
وای خیلی سخته چجوری 4سال تحمل کردی...بنظرم حتما خونه اجاره کنید حتی اگه به قیمت خونه نخریدن تموم شه...ارامش خودتون مهم تر از همه چیزه...با این اوضاعی که میگی تا وقتی بخوای بری تو خونه خودت دیگه ناراحتی اعصاب گرفتی
من ویار بدی داشتم از بوی همه چی حالم بد میشد و فقط با سرم زنده بودم. اما مادر شوهرم هر روز اذیتم میکرد غذا میپخت برای اون جاریم که جدا زندگی میکنه و سرکلاژ بود. بوی غذا داغونم میکرد.
اگه هم یه با. ح صله نداشته باشم بشینم پیششون مادر شوهرم به شوه م میگه نیومد پیش اون عروسم بشینه. یه ...
اگه تو یه خونه زندگی میکنید پس چجوری حریم شخصیتون را حفظ می کنید؟؟سخت نیس؟؟اگه شده حتی یه زیرزمین اجاره کنید و از اون خونه برید تا بیشتر این حرمت ها نشکسته.اگه شوهرت کم درآمده اگه تا 20 سال دیگه هم کار کنه نمیتونین خونه بخرین.منظورم اینه این شیوه ای که شوهر شما برای پول جمع کردن انتخاب کرده به مقصد نمیرسه.مگه تا حالا تو این چهار سال چقد جمع کرده؟!! به شوهرت بگو خونه نمیخام برام خونه اجاره کن.