2777
2789
عنوان

اومدم خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 2525 بازدید | 100 پست

وای خیلی سخته چجوری 4سال تحمل کردی...بنظرم حتما خونه اجاره کنید حتی اگه به قیمت خونه نخریدن تموم شه...ارامش خودتون مهم تر از همه چیزه...با این اوضاعی که میگی تا وقتی بخوای بری تو خونه خودت دیگه ناراحتی اعصاب گرفتی 

وای چجوری بارداری رو سر کردی

من ویار بدی داشتم از بوی همه چی حالم بد میشد و فقط با سرم زنده بودم. اما مادر شوهرم هر روز اذیتم میکرد غذا میپخت برای اون جاریم که جدا زندگی میکنه و سرکلاژ بود. بوی غذا داغونم میکرد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی سوادن. نمیفهمن. با این همه دخالت و دوبه هم زنی میگن ما کی دخالت کردیم.

ای بابا

پس اقلا بهشون بابت قولشون تذکر بدن

اینو که دیگه میفهمن

قول خونه مستقل

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!
اگه هم یه با. ح صله نداشته باشم بشینم پیششون مادر شوهرم به شوه م میگه نیومد پیش اون عروسم بشینه. یه ...

اگه تو یه خونه زندگی میکنید پس چجوری حریم شخصیتون را حفظ می کنید؟؟سخت نیس؟؟اگه شده حتی یه زیرزمین اجاره کنید و از اون خونه برید تا بیشتر این حرمت ها نشکسته.اگه شوهرت کم درآمده اگه تا 20 سال دیگه هم کار کنه نمیتونین خونه بخرین.منظورم اینه این شیوه ای که شوهر شما برای پول جمع کردن انتخاب کرده به مقصد نمیرسه.مگه تا حالا تو این چهار سال چقد جمع کرده؟!! به شوهرت بگو خونه نمیخام برام خونه اجاره کن.

وااا مگه قوم شوهر چیه!!!!ما خودمون عروس داریم گفت میخام خونم نزدیک مامانم باشه مامانمم باهاش رفت سرکوچه خونه مامانش براش خونه گرفتن هرموقع هم داداشم میادخونه ما از عروسمون دفاع میکنیم مامانمم همیشه بهش میگن مهم اینه خانومت ازت راضی باشه هیچوقتم به داداشم رو نمیدیم رو زنش غره باشه

اگه تو یه خونه زندگی میکنید پس چجوری حریم شخصیتون را حفظ می کنید؟؟سخت نیس؟؟اگه شده حتی یه زیرزمین اج ...

اوایل که من و شوهرم تو اتاق خصوصی حرف میزدیم مادرش از پشت در جوابمونو میداد. گوشاشمخیلی تیزه.

اینو واسه اونخانومی گفتم که میگه قوم شوهر نشینید میخام بدونم خودت داداش نداری احیانن قوم شوهربحساب ب ...

عزیزم همه مثل هم نیستن. من دیدم بعضیها رو خیلی فهمیده هستن.