2777
2789
عنوان

اومدم خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 2525 بازدید | 100 پست
عزیزم درمورد بچه نگفتی چطوری تربیتش کردی تو اون شلوغی

پدرمو در اوردن. بچهم رو تو اتاق هم میبرم میگن بذار بگرده. هم بردیش توی زندان. میخ.ام بگم از دست شما میرم ت. اتاق. بیام بیرون فقط زجر میکشم از حرفهاشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرمو در اوردن. بچهم رو تو اتاق هم میبرم میگن بذار بگرده. هم بردیش توی زندان. میخ.ام بگم از دست شما ...

ببين از اول بايد قبول نميكردي حالا هم دير نشده منم شرايط شمارو داشتم 

ماها ی ضرب المثل داریم میگیم اونیکه زودتر از خونه باباش بیاد بیرون زودتر صاحبخونه میشه ی خونه رهن کنین ک پولتونم بابت اجاره نره

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
فقط پدرشوهرمادرشوهرتن؟

آره. ولی بچه هاشون خیلی میان . خودشون جدا کردن راحت شدن حالا اصلا ما رو درک نمیکنن. انگارزورشون میاد ما اینجاییم خرج نمیکنیم. خودشونم از دست مادر شوهرم فرار کردن. همه شون از بدش میگن ولی جلو روش فیلم بازی میکنن.

میره بهشون میگه من گفتم که اونا نیاد. خیلی بد جنسه

اه چقد بد😞از اول اینجور بود؟

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶

بنظرم اشتباه کردین از خونه بدون هماهنگی شوهرتون زدید بیرون. درسته تاب و تحملتون سر اومده و عصبانی هستین اما هیچ وقت توی عصبانیت اقدام به کاری نکنین. چون باید اول با شخص شوهرتون در میان بزارید و اولتیماتوم بهش بدید ک از این شرایط خسته شدید! اینجوری هم بخودتون و اون احترام گذاشتین هم اینکه حاشیه ها و حرف های بیخود از جانب خانوادش دیگه نمیشنوید! بالاخره شما شریک زندگی هم هستین. و این شراکت باید همه جوره پیش بره. شاید الان یه کم راجب متن من مقاومت نشون بدید ولس خب واقعیت همینه ک گفتم. گاهی اوقات نباید از سر نفس تصمیم گرفت

هر چه در فَهم تو آید؛ آن بُوَد مَفهوم تو