2777
2789

ک هیچ کدوم از همکاراش خودشونو قاطی ماجراش نکردن و همه خودشو ب اون راه زدن

کافیه یاد بدونید همکار هیچ وق منافع خودشو واسه شما ب خطر نمیندازه پس شمام فاصلتونو باهاش حفظ کنید 

همینو یاد بگیرید کافیه.

اگر بی ادبی کردی دیگه نگو خانومی 🤫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذات سلبریتی جماعت همینه .فقط ب فکر پول و موقعیت ... مگه برا وطنشون چیکار میکنن که برا همکار و دوستشون بکنن ....

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

حالا واقعا اون کارو کرده یا نه؟ 

خب عزیزم حمایت از قربانی احتمالی خیلی بهتر از حنایت از متجاوز احتمالیه

بعدم کلی ادم امدن ازش حمایت کردن

🎐 وقتـی هـیچ کس بـاورم نـداشت خـودم، خـودمـو بـاور داشتـم..🌱 . ️ 

خب ماجرایی جمشیدی چیزی نبود که از همکارهاش کسی حمایت کنه ، چون مشکل جمشیدی شخصی بود نه کاری ، الان چرا باید همکارهاش حمایتش میکردند وقتی از صحت ماجرا اطلاع نداشتند ؟!!

بازیگرها که ثابت کردن نون به نرخ روز خورن حمایتی اگر قراره بشه باید براشون سود داشته باشه.

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃