2777
2789
عنوان

اومدم خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 2525 بازدید | 100 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه. زدم بیرون نگفتم شب نمیام.

بهشون رک بگو رفتو آمدتون زیاده تا کمتر کنن.با شوهرتم با مهربونی برخورد کن تا سریعتر خونه رو جدا کنه اینجوری قهر بیشتر لج میکن این مردا

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶
شوهرم میگه اگه خونه اجاره بگیرم دیگه نمیتونم خونه بخرمباید بمونم اینجا که پول جمع کنم.

به نظر من آدم يه بار حق زندگى داره دليل نميشه بخاطر اينكه در آينده خونه دار بشين زمان حال زندگيتون رو جنگ اعصاب داشته باشين

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
نه قرار نبود. قول دادن خونه بسازن بعد عقد زدن زرش

اكثر وعده هاى قبل ازدواج خونواده ى شوهر بعد از ازدواج عملى نميشه 

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏