2777
2789
عنوان

دارم خفه میشم

131 بازدید | 25 پست

نتایج انتخاب رشته که اومد رفتم نگاه کردم مردود شدم برای دومین بار الان تنها امیدم به آزاده نمیدونم نتایجش کی منتشر میشه الان فک و فامیل دارن زنگ میزنن و پیام میدن که بپرسن چی شد الان دختر فامیلمون رشته شیمی محض قبول شده اونو استوری کردن هی زنگ میزنن که تو چیکار کردی مامان و بابامم میگن اون قبول شده تو نشدی وای چیکار کنم

میشه برای خوب شدن حال دلم دعا کنی؟ 

هر چی میگم این اصلا رشته اش با سوابق تحصیلی بوده منم همین رشته رو زدم همه رشته های با سوابق زدم ولی مردود شدم اصلااا نمیدونم چرا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل توام دقیقا💔اما غصه نخور شیمی محض بدون کنکوره پز نداره که

باورت نمیشه استوری کردن خانوادش الانم هی دارن پیام میدن ببینن من چیکار کردم چی جواب بدم هر چیم میگم این رشته اش رشته جالبی نیست و اصلا ربطی به کنکور و رتبه نداشته میگن چرا اون آورد ولی تو نیاوردی

من هنوز به خانوادم نگفتم 🥲

منم نگفته بودم این فامیلمون زنگ زد پرسید اونام فهمیدن حالا من دروغ گقتم سایت باز نمیشه الان همش پیگیر هستن ول نمیکنن

باورت نمیشه استوری کردن خانوادش الانم هی دارن پیام میدن ببینن من چیکار کردم چی جواب بدم هر چیم میگم ...

توام بهمن برو شیمی محض بهشون بگو بهمن ماه قبول شدم من 

بزن در دهن همه 

یعنی این خانواده ها چرا اینطورین اخههه

بیا تلاش کنیم برا سال بعد بلاخره یه روزی خدا نتیجه تلاش های ما رو هم میده 🙂

یه سال پشت بودم دیگه نمیخوام پشت بمونم میخوام برم آزاد آزاد شهر خودمونم برای رشته تجربی چیز خاصی نداشت

توام بهمن برو شیمی محض بهشون بگو بهمن ماه قبول شدم من بزن در دهن همه یعنی این خانواده ها چرا اینطوری ...

میگن باید بیاری نشون بدی که قبول شدی فامیل ما خیلی فضولن حالا تازه نوشتن دختر عزیزم نتیجه تلاش ها زحمت هات رو دیدی آخه اصلا چی بگم