2777
2789
عنوان

با جهیزیم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1515 بازدید | 131 پست
برای ازدواج عجله نکن حتما برین مشاوره حتما خوب تحقیق کن و روزی که میخوای تحقیق کنی اصن به اونا نگو ب ...

قبل من کسی که بهم معرفیش کرده چندین سال میشناختش،از نظر پاکی میگم،خودمونم سه سال و نیمه با همیم،به خودی خود شکی بهش نداشتم،اینقد موارد اینچنینی شنیدم که ترسیدم دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالش کاش منم می‌تونستم بیخیال باشم

اونم حتما این روزای سختو گذرونده،من خودمم یه نامزدی بهم زدم یسری وسایل جهازمم خریدم ولی خودم نخواستم بهم زدم مال چند سال پیشه این که میگم،منم واقعا روزای بدی گذروندم بخاطر حرف و حدیث بقیه،ولی خب گذشت

قبل من کسی که بهم معرفیش کرده چندین سال میشناختش،از نظر پاکی میگم،خودمونم سه سال و نیمه با همیم،به خ ...

خب پس نترس چون از قدیم گفتن از هر چی بترسی سرت میاد 

فقط هیچوقت صد درصد بهش اعتماد نکن ساده نباش صدتو واس  زندگی نزار دو قدم برات برداشت یکی بردار همیشه الویتت خودت باش اینا برای زندگی متاهلی هستاا هیچوقت از خواسته و آرزوهات بخاطرش دست برندار تا خودت برای خودت ارزش نزاری اونم ارزش نخواهد گذاشت قدر خودتو بدون البته اگه طرفتم اینکار رو برات کرد بحثش جداست 

امیدوارم که خوشبخت بشی بحق حضرت زهرا عزیزم

خدا نکنه عزیزم 🫂❤️

سعی کن خودتو سرگرم کنی باکارکردن کم کم فراموش کنی میدونم سخته میدونم داری عذاب میکشی اما چاره ای جز فراموشی نداری

من خیلی عذاب کشیدم خیلی خیلی خانوادم همش تحقیرم میکردن😓ازیطرف اونا عذابم میدادن از یطرف خانوادم ازیطرف فامیل ازهمه و همه بریده بودم😓حتی دست ب خودکشیم زدم تاین حد زندگیم جهنم شده بود برام اما الان خداروشکر ازدواج کردم همسرم عالیه خانوادش خوبن خداروشکر الان فقط ب این امید زندم هنوز اثرات شکنجه های اون دوران باهامه

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
خب پس نترس چون از قدیم گفتن از هر چی بترسی سرت میاد فقط هیچوقت صد درصد بهش اعتماد نکن ساده نباش صدتو ...

یه دوره ای خیلی بهش وابسته شدم خیلی رابطمون بد شد،ولی بعداون اتفاقا دیگه به قول تو بیشتر به خودم اهمیت دادم اوضاع خیلی تغییر کرد،ما یخورده قضیمون پیچیدست،من به خدا گفتم اگر من و این اقا زندگی خوبی با هم خواهیم داشت خودت جفت و جورش کن،دیگه سپردم به خودش توکل به خدا،هر اتفاقی تو زندگیم افتاده به خواست خودش بوده،امیدوارم کمک هممون کنه

استارتر ،خداروشکر کن خونوادت حامیتن،باور کن من میخواستم نامزدیمو بهم بزنم جوری رفتار میکردن باهام انگار اون پسرشونه و من یه دختر غریبه ام،واقعا سخت گذشت بهم ولی گذشت،اصلا غصه هیچیو نخور،مطمئن باش سال دیگه این موقع بهترین حال ممکنو داری

سعی کن خودتو سرگرم کنی باکارکردن کم کم فراموش کنی میدونم سخته میدونم داری عذاب میکشی اما چاره ای جز ...

الهی بگردم منم این روزا رو میگذرونم درک میکنم چی میگی اذیتای اونا حرفای مردم اما  خانوادم پشتم وایسادن یعنی اگه اونا نبودن من میمردم واقعا بخاطر اوناس که طاقت آوردم 

سعی میکنم خودم مشغول کنم اما تمرکز ندارم ذهنم همش قاطی اضطراب دارم دلم نمیخواد از خونه برم بیرون من دختر اجتماعی و شادی بودم اما الان فقط از جمع و مردم فرار میکنم 

به این فکر کن که بیشتر از این عمر با ارزشتو حرومش نکردی و ادم بی ارزشی رو  گذاشتی کنار که خودش یه اتفاق خوبه. وسایلاتم  انقد ارزش دارن که با اون بی لیاقت استفادشون نکردی‌ . انشالله این وسایل رو که با ذوق خریدی با کسی شریک میشی که لیاقتتو داره. افکار سمی رو از خودت دور کن و فقط به خدا توکل کن.

یه دوره ای خیلی بهش وابسته شدم خیلی رابطمون بد شد،ولی بعداون اتفاقا دیگه به قول تو بیشتر به خودم اهم ...

هر چی صلاحته پیش بیاد برات عزیزم حالا که سپردی به خدا مطمئن باش بهترینها قسمتت میشه😍😍