2777
2789
عنوان

با جهیزیم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1515 بازدید | 131 پست
کاش برسه اون روزا واقعا دلم میخواد چشام ببندم و باز کنم ببینم ده سال گذشته

میفهمم عزیزدلم...من این اتفاق شما واسم نیوفتاده اما یه اتفاق خیلی خیلی خیلی وحشتناک ده دوازده سال پیش افتاد واسمون... الان فقط یه خاطره تلخه که گهگاهی یادش میکنیم و تا چند ساعت ناراحتیم بابتش . اما اون موقع‌ها کم از مرگ نداشت خواهر قشنگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا خدا بهم رحم کرد اگه بعد عروسی می‌فهمیدم دیگ نه پای موندن داشتم نه برگشتن امیدوارم برسه اون روز ...

مطمئن باش میرسه،این دوستم که میگم یادم نبود بجز اون عقد سه نامزدی رسمی ام‌خودش بهم زد،دیگه این دورانا واسخ شناخته ،الانم دانشگاه دولتی درس میخونه و جدیدا یه شرکتم زده

بعد این خیلی قوی میشی.طلاق یکی از خوبیاش برای من این بود که خیلی تغییرم داد،،،،منم یه بار جدا شدم،،، ...

امیدوارم بهترینها برات رقم بخوره از این به بعد عزیزم 

درسته وقتی تو اوج روزای خوش یهو انگار از بالا پرتت میکنن پایین شاید یه مدت طول بکشه تا بتونی بلند شی اما بالاخره مجبوری بلند شی و خودت زخمات خوب کنی اون وقته که قوی تر میشی منم مطمئنم بالاخره خوب میشه دردام و این واسم یه تجربه تلخه که باعث میشه عاقل تر بشم 

نمیدونم‌چقد سخته هم شرایط شما سخته هم ما که مجردیم

برای ازدواج عجله نکن 

حتما برین مشاوره 

حتما خوب تحقیق کن و روزی که میخوای تحقیق کنی اصن به اونا نگو بی خبر برو 

وقتی مطمئن شدی که آدم زندگیت هست و هم عقلی و هم قلبی قبولش داری اونوقت تصمیم به ازدواج بگیر 

بجای مهریه سنگین هم شروط ضمن عقد بگیر مهریه به هیچ دردی نمیخوره 

هیچوقت هم به کسی صد درصد اعتماد نکن هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس تو زندگیت احساسی نه منطقی عمل کن 

الهی امیدوار از این به بعد فقط خوشی و شادی تجربه کنی تو زندگیت عزیزم

تو هم همینطور فدات شم...یه روزی آنچنان قهقهه بزنی درسته فردا نه شاید چند ماه دیگه هم نه اما یه کم صبر و دل‌قوی کردن خیلی زود... خدایی که قبل از یعنی زیر سقف رفتن دستتو گرفت از این به بعدم هواتو داره😘