2777
2789
عنوان

با جهیزیم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1515 بازدید | 131 پست
الهی بگردم منم این روزا رو میگذرونم درک میکنم چی میگی اذیتای اونا حرفای مردم اما خانوادم پشتم وایسا ...

خداروشکر❤️انشالله یکی میاد تو زندگیت که همه این اتفاقارو ازیادمیبری

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر ،خداروشکر کن خونوادت حامیتن،باور کن من میخواستم نامزدیمو بهم بزنم جوری رفتار میکردن باهام ان ...

واقعا اگه خانوادم نبودن من خودم خیلی وقته کشته بودم نمیزارن آب تو دلم تکون بخوره ما فامیل بودیم خانوادم بخاطر من قید کل فامیل زدن مامانم ، بابام ، داداشم عین کوه پشتم وایسادن همش دور و بر منن که یوقت ناراحت نشم من دختر لوس خونه بودم اما الان دیگ واقعا خیلی دارن لوسم میکنن گاهی خودم بهشون میگم بخدا خوبم ولم کنین 😂😂

به این فکر کن که بیشتر از این عمر با ارزشتو حرومش نکردی و ادم بی ارزشی رو گذاشتی کنار که خودش یه ات ...

ممنون عزیزم بابت دلگرمیت❤️🫂

توکل به خدا هر چی خودش میخواد راضیم به رضاش 

امیدوارم بهترینها برات رقم بخوره از این به بعد عزیزم درسته وقتی تو اوج روزای خوش یهو انگار از بالا پ ...

ممنونم عزیزم،،،،همچنین😘😘

باور کن روزای خوبم میرسه،،،،آدمی زاد از فردای خودش خبر نداره،،،،شاید فردا رو خدا خوب برات نوشته.

من و همسرم هر دو یه بار جدا شدیم چند وقت پیش یهو یاد گذشته افتادم به همسرم گفتم روزی که ازدواج کردی تو ازدواج سابقت فکر می کردی یه روز شریک زندگیت راهش از تو جدا بشه و الان ما کنار هم باشیم،،،،اصلاً آدمی به اسم و رسم من نمی شناختی ک،،،،منم همین طور بودم،،،،ازدواج میز قماره هر چه قدر هم قوی بازی کنی ممکنه غافلگیرت کنه،،،،رسم بازی اینه.

و گذر زمان بهت ثابت می کنه که چرا این دور رو نبردی و علتش چی بوده،،،،همسر من میگه اگه ما جدا شدیم لابد حکمتش این بوده سر راه هم قرارمون بده و اگه جدا نمی شدیم چه جور همو پیدا می کردیم و آدم زندگی هم می شدیم،،،،میبینم چه تعبیر درستی از طلاق می کنه،،،،شاید خدا این جور خواسته که زندگی با یه شریک اشتباه تموم بشه و شریک زندگیت در آینده بیاد و همهههه ی تلخیای گذشته رو با خوشیا پاک کنه و از یاد ببره خدا رو چه دیدی.😍😍

❤️❤️ 

ممنونم عزیزم،،،،همچنین😘😘باور کن روزای خوبم میرسه،،،،آدمی زاد از فردای خودش خبر نداره،،،،شاید فردا ...

درسته حکمت خداست همش و خدا هم برای بندش بد نمیخواد خیلی ممنون از دلگرمیت مهربونم ❤️🫂

دقیقا همش میگم چرا من چرا نزدیک عروسیم واقن چرا خیلی حس بدیه توام جدا شدی عزیزم ؟؟

نه عزیزم من جدا نشدم...اما وقتی خودمو با دیگران مقایسه میکنم خیلی حالم بد میشه...با اینکه سه سال میگذره اما بازم حالم بد میشه...خدا لعنت کنه کسی که زندگیتو به این مرحله کشوند...

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...