2777
2789
عنوان

با جهیزیم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1515 بازدید | 131 پست
اشتباه می‌کنی عزیزم ..دو روز دیگه باید دوبرابر پول بدی بخری

بیشتر از من مامانم اصرار داره بفروشم خیلی بهش گفتن همسایه ها نفروش بزار بمونه اما میدونم بخاطر اینکه من اذیت نشم اینکار می‌کنه 

منم به ازدواج مجدد واقعا فک نمیکنم انقد روح و روانم داغونه که 😅💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچین خونه مامانت خونه مامانتو نو کن برای خواستگارای بعدی که میان بزار خونه نونواربشه

گفتم مامانم قبول نکرد 

خواستگار کیلویی چنده خواهر از اولی چه خیری دیدم که اینکه یه محل رو اسمش قسم میخوردن اینجوری از آب در اومد ببین بقیشون چیه 

راستش من یه سالم ازت بزرگترم،چند ساله با یه نفر با همیم خداشاهده چیزی ازش ندیدم اینقد تاپیک خیانت می ...

نمیتونم چیزی بگم واقن که کمکت کنه چون از آدمی که انتظار خیانت نداشتم خیانت دیدم همش می‌گفت خیانت خط قرمزمه اگه خیانت کنی سرت میبرم آخرم خودش از همه عوضی تر بود فقط به حس ششمت اعتماد کن اگه حس کردی داره خیانت می‌کنه مطمئن باش می‌کنه 

ای جانم خیلی سخته واقعا دوباره ازدواج کردی عزیزم راضی هستی چند وقت بعد ازدواج کردی ؟تونستی فراموش کن ...

آره ازدواج کردم ..خیلی راضیم بخدا 

هفت سال بعد ازدواج کردم .. چند ماه بعد جدایی همه چی رو فراموش کردم 

خدا چقد دوستت داشته که نشونت داده،ببین،یکی دوستای منم تو عقد جد شده،اصلا براش مهم نیست ،باور کن سخته ...

دقیقا خدا بهم رحم کرد اگه بعد عروسی می‌فهمیدم دیگ نه پای موندن داشتم نه برگشتن 

امیدوارم برسه اون روزا 

میدونم شاید الان اینجوری به نظر نرسه اما میگذره...ده سال دیگه برمیگردی و باد امروز میوفتی هنوزم نارا ...

کاش برسه اون روزا واقعا دلم میخواد چشام ببندم و باز کنم ببینم ده سال گذشته 

دیگه از غصه خوردن گذشته کاریه که شده 😅 تونسی فراموشش کنی؟تو عقد جدا شدی توام عزیزم ؟چند وقت بعد دوب ...

بله فراموش کردم توعقد جداشدم  تقریبا۸ماه بعد عقد کردم

خاستگارم دوست پسرم بود😬

من چندین سال بود که درخواست طلاق داده بودم اما خیلی طولانی شده بود جداشدنم

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰