2777
2789
عنوان

با جهیزیم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1516 بازدید | 131 پست
مامانم بیشتر از من دیدنی اون وسایل گریه میکرد دیگه قرار شد بفروشیمشون

اخه تازه اولشه سخت نگیرید دنیا پرازین اتفاقاست من هزارجور اتفاق پشت سرگذاشتم که هیچ کس باورش نمیشه فقط احساسی تصمیم نگیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چطور متوحه خیانت شوهرت شدی؟اگه صحبت درموردش ازارت نمیده لطفا بگو،یعنی تا قبل این هیچ رفتاری از ...

چرا مثلا سرد شده بود دیگ اهمیت نمی‌داد بهم همش بهونه میآورد منو نبینه یا من نرم خونشون  گوشیش قایم میکرد اما می‌گفت بخاطر فشارهای که رومه اینجوریم من شک کرده بودم فقط از خدا خواستم اگه همچین چیزی هست قبل عروسی نشونم بده 

چرا مثلا سرد شده بود دیگ اهمیت نمی‌داد بهم همش بهونه میآورد منو نبینه یا من نرم خونشون گوشیش قایم م ...

راستش من یه سالم ازت بزرگترم،چند ساله با یه نفر با همیم خداشاهده چیزی ازش ندیدم اینقد تاپیک خیانت میبینم میترسم

غصه نخور منم جهیزیه خریدم بعد جدا شدم☹️چقدر ذوقشونو داشتم اما بعد ی مدت کم کم کمرنگ شد فراموش کردم ت ...

دیگه از غصه خوردن گذشته کاریه که شده 😅 تونسی فراموشش کنی؟

تو عقد جدا شدی توام عزیزم ؟چند وقت بعد دوباره عقد کردی ؟راضی هستی از ازدواج مجدد؟

چرا مثلا سرد شده بود دیگ اهمیت نمی‌داد بهم همش بهونه میآورد منو نبینه یا من نرم خونشون گوشیش قایم م ...

خدا چقد دوستت داشته که نشونت داده،ببین،یکی دوستای منم تو عقد جد شده،اصلا براش مهم نیست ،باور کن سخته ولی میگذره و روزی هزار بار خداروشکر میکنی،جهازتم بذار بمونه،باور کن اون اقا اینقد قاطی ادمای عادی میشه که دیگه اصلا برات مهم نیست کی بوده کجا بوده

میدونم شاید الان اینجوری به نظر نرسه اما میگذره...ده سال دیگه برمیگردی و باد امروز میوفتی هنوزم ناراحت کننده اس واست حتی اون موقع اما اندازه ۵ دقیقه بیشتر فکرت مشغول نمیشه و تا شبش یادت میره

دختر عمه من طلاق گرفت بعد ۶ماه زندگی زیر یه سقف.جدا شد تمام جهیزیه ش برد خونه شوهر دومش.تازه ۴سالم د ...

خیلی سخته خدا برای هیچکس نیاره همه دردایی که باعثش شده به کنار اون فشاری که تو دادگاه می‌کشی به کنار 

حتما داشته دیگ دلش با من نبوده اذیتم میکرد خودم برم اما من اذیتاش میزاشتم پای لجبازیاش

بمیرم برات خوشگلم😥

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

بعد این خیلی قوی میشی.

طلاق یکی از خوبیاش برای من این بود که خیلی تغییرم داد،،،،منم یه بار جدا شدم،،،،منم وسایلی که با ذوق چیدم رو با حس بی حسی و یه حس سردرگم جمع کردم،،،،خونه ای که توش اولین تجربه های زندگی مشترک داشتم رو رها کردم و همه چی تموم شد.

راه هر دوتامون جدا شد دوباره زندگی جدید تشکیل دادیم دوباره از نو شروع کردیم و سرنوشتمون جدا شد.

می دونم حال روحیت الان خوب نیست اما از سختیای زندگی یه قدرت میشه ساخت،،،،اگه بلد باشی چه جوری ازشون عبور کنی.

❤️❤️