2777
2789
عنوان

با جهیزیم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1516 بازدید | 131 پست

ببین عزیزم

دخترخاله منم طلاق گرف،ولی جهازش نگهداشت،بعد یه سال ک دوباره ازدواج کرد همون جهاز برد

نگران هیچی نباش،مطمعن باش بعدا ی مرد خوب میاد تو زندگیت،فقط مهریه ت بگیر چون مقصر خودش بوده،کوتاه نیا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محکم باشاگه جای من بودین چکار میکردینمن این روزای شما رو ۱۰ سال پیش گذروندم

چاره ای جز محکم بودن ندارم بخاطر خانوادم بخاطر خودم امید دارم که میگذره این روزا هم 

ببخشید میپرسم شما هم خیانت دیدین ؟

ببین عزیزمدخترخاله منم طلاق گرف،ولی جهازش نگهداشت،بعد یه سال ک دوباره ازدواج کرد همون جهاز بردنگران ...

دختر خاله شما هم تو عقد جدا شدن ؟؟

من از اون جهیزیه چه دل خوشی دارم که ببرمش تو زندگیم الان دلم میخواد آتیش بزنمشون چون تک تک اون وسایل با خودش رفتم خریدم با ذوق و شور و اشتیاق 

مهریمو در برابر گرفتن حق طلاق می‌بخشم اگه قبول کنه که قبول نمیکنه فقط دیگ نمیخوام ریختشو ببینم 

دختر خاله شما هم تو عقد جدا شدن ؟؟من از اون جهیزیه چه دل خوشی دارم که ببرمش تو زندگیم الان دلم میخوا ...

ی هفته بعد عروسیش برگشت خونه خالم

تنها نیستی تو این شرایط،هزارتا عین خودت هستن ک جهازشون جلو چشمشون مونده ولی بعدش ازدواج موفقی داشتن،صبور باش

یکی ازفامیلای ما نزدیک عروسی شوهرش فوت کرد همه رو چیدن خونه مامانش اولش خونه مامانش کل وسایلا نو شد دوما برای عروسی بعدی جهیزیه دیگه خرید واینکه خونه مامانش مثل خونه تازع عروسا شد 

خیلی سخته خیلی سخته همش میگی چیکار کردم اینجوری شد؟این همه آدم رفتن سر خونه زندگیشون الا تو...من که جهیزیمو میدیدم فحش به شوهرم میدادم...

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...
ی هفته بعد عروسیش برگشت خونه خالمتنها نیستی تو این شرایط،هزارتا عین خودت هستن ک جهازشون جلو چشمشون م ...

الهی پس برای ایشون سختر بوده حتما 

اصلا قصد ازدواج مجدد ندارم فقط دیدن اونا برام یاد آور خاطره و آرزوهایی بود که داشتم برای همین اذیت میشم قراره بفروشمشون

جز صبوری چاره دیگه ای ندارم عزیزم ممنون از دلگرمیت🫂❤️