2777
2789
عنوان

با جهیزیم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1516 بازدید | 131 پست

محکم باش

میدونین بعضی چیزا مثل عمل جراحی رو بدن

دیدی تیغ میکشن رو بدن ادم پاره ش میکنن

اما این عمل برا سلامتیش ضروریه

اتفاقات زندگی همین

بعضیا نیاز به عمل دار

ظاهر عمل سخت دردناک 

اما ضروریه چون بعدش خیلی بهتر از قبلش

پس صبور باش و محکم

آقا محمدرضا ۳۵ ساله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محکم باشمیدونین بعضی چیزا مثل عمل جراحی رو بدندیدی تیغ میکشن رو بدن ادم پاره ش میکنناما این عمل برا ...

تاپیکاتون خوندم خیلی خوبه که آنقدر بفکر خانومی هستین که قرارع بیاد تو زندگیتون لطفا مراقب دختری که یروز بهتون امانت میدن باشین شما مثل محمد رضای زندگی من نباشین 🙂💔

تاپیکاتون خوندم خیلی خوبه که آنقدر بفکر خانومی هستین که قرارع بیاد تو زندگیتون لطفا مراقب دختری که ی ...

چشم

میدونین

از زندگی هر ادمی میشه فیلم هزار قسمتی درس کرد

یکی پول ندار

یکی شعل تدار

یکی خونه ندار

یکی ازدواج میکن طلاق میگیر

یکی میگرد زن باب دلش گیرش نمیاد

یکی زن دار بچه دار نمیشه

یکی بچهدار میشه بچه ش سالم نیس

....

زندگیا سختی خودشون دارن

مهم صبور بودن

بیخشید میشه بیشتر توضیح بدین محمدرضای شما چطو بود

جند سال همسرتون بود

آقا محمدرضا ۳۵ ساله

چشممیدونیناز زندگی هر ادمی میشه فیلم هزار قسمتی درس کردیکی پول نداریکی شعل تداریکی خونه نداریکی ازدو ...

میشه نگم گفتنش جز درد چیزی ندارع برام همینو بدونین محمد رضای من قلب دختری که مردونه پاش وایساده بود با همه خوبی و بدی هاش ساخت شکوندو رفت با یکی دیگ نمی‌دونم با اینهمه دردی که بمن داد می‌تونه خوشبخت بشه ؟؟

میشه نگم گفتنش جز درد چیزی ندارع برام همینو بدونین محمد رضای من قلب دختری که مردونه پاش وایساده بود ...

هیچوقت ارزوی بد برا کسی نکن

ولی این بدون اگه به کسی کینه بگین

روح و روانت هم بشدت تحت تاثیر این کینه هستین

ولی این بدون چرخ روزگار بزرگترین منتقم ادماس

آقا محمدرضا ۳۵ ساله

هیچوقت ارزوی بد برا کسی نکنولی این بدون اگه به کسی کینه بگینروح و روانت هم بشدت تحت تاثیر این کینه ه ...

من فقط سپردمشون به خدا همین غمی که به ناحق وارد زندگی من کردن حتما تاوان داره 

اما من از شما بعنوان یه آقا خواهش میکنم با یه دختر هیچوقت اینکار نکنین که شکایتش ببره پیش خدا خیانت خیلی درد بدیه