2777
2789
عنوان

با جهیزیم چیکار کنم

1515 بازدید | 131 پست

تک تک وسایلام با هزار آرزو و ذوق و شوق خریده بودم که برم خونه خودم استفادشون کنم انقد ذوق میکردم برا کوچک ترین چیزا قرار بود ببرمش خونم بچینم اما الان شده آیینه دقم نمی‌دونم چیکارش کنم هر بار که نگاش میکنم گریم میگیره اینکه یادم میاد چقد خوشحال بودم موقع خریدنش انباری هم نداریم بزارمشون اونجا 

خدایا چرا باید لحظه آخر این بلا سرم بیاد کاش زودتر می‌فهمیدم که انقد درد نمی کشیدم من موندم حسرت لباس عروسی که با ذوق انتخابش کردم اما   نپوشیدم من موندم حسرت چیدن خونم وسایلی که برای عروسی خرید کرده بودم هر موقع میبینمشون دردم تازه میشه 😔💔

من خیلی سختی کشیدم تو زندگیم خیلی واقعا چرا همه بلا ها باید سر من بیاد نمیفهمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همه رو جمع کن کارتن بندی کن بذار یه جایی یا خونه اقوام نزدیکی که انبار یا فضای مناسب دارن دوباره چند وقت بعد ازدواج میکنی ایشالا و ازشون استفاده میکنی وسیله که خراب نمیشه روز به روز هم گرونتر میشه غصه هم نخور و خداروشکر کن و مطمئن باش خدا سرنوشت و روزهای بهتر و قشنگتری نسبت به الان برات رقم میزنه به حکمت خدا ایمان داشته باش

فهمیدم شوهرم خیانت کرده منم همه چی بهم زدم 🙂💔

خودتو ناراحت نکن 

هر چند گفتن این حرف فایده نداره و باید مرور زمان حلش کنه 

ولی به این فک کن که خداروشکر زود فهمیدی اگه می‌رفتی تو زندگی مشترک بعد بچه دار میشدی اون موقع خیلی سخت تر میشد 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_suty.jpg

عزیزم همه رو جمع کن کارتن بندی کن بذار یه جایی یا خونه اقوام نزدیکی که انبار یا فضای مناسب دارن دوبا ...

ممنون عزیزم بابت دلگرمیت🫂🌹

همه خونشون آپارتمانیه جا ندارن اصن دیگ دلم نیست استفادشون کنم احساس بدی دارم بهشون 🙂💔

خودتو ناراحت نکن هر چند گفتن این حرف فایده نداره و باید مرور زمان حلش کنه ولی به این فک کن که خداروش ...

درسته عزیزم خوبه زودتر متوجه شدم 

اما خب خیلی سخته فراموش کردن گوشه به گوشه اتاقم باهاش خاطره دارم تک تک اون وسایلا یادم میندازه دوباره حتی از خونه خودمونم متنفرم 🙂💔

درسته عزیزم خوبه زودتر متوجه شدم اما خب خیلی سخته فراموش کردن گوشه به گوشه اتاقم باهاش خاطره دارم ت ...

خوب معلومه که تو ذهنت میمونه 

آدم یه بحث ساده با شوهرش می‌کنه همیشه تو ذهنش میمونه اینکه دیگه چیز کمی نیست بخوای زود کمرنگ بشه از ذهنت 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_suty.jpg