2777
2789
عنوان

چجوری پزشکی بیارم ناموسن بیاین

142 بازدید | 12 پست

کلاس یازدهمم

هنوز هیچ موسسه ای نرفتم الان میخوام ماز برم

رشتم ریاضیه اما پشیمونم میخوام تغییرش بدم به تجربی واسه پزشکی بخونم و نیازه که زیست دهمو بخونم فقط

منی که ریاضی بودم تغییر رشته بدم میتونم پزشکی بیارم؟زیست پارسالو چیکار کنم؟روزی چقد بخونم پزشکی میارم؟کدوم موسسات شرکت کنم؟

معدل امتحان نهایی پارسالمم حدود ۱۵ بود(پارسال تا اردیبهشت و خرداد خیلی نمیخوندم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تونستن یا نتونستن رو خودت مشخص میکنی اما چیزیکه واضحه اینه که کارت سخته و باید خیلی اصولی و زیاد تلاش کنی ، همین ماز خوبه به نظرم ، اگه شد مشاور هم بگیر ، معدلت خیلی کمه اگه تاثیر دهم همچنان باشه قطعا باید همه درساتو ترمیم کنی

تونستن یا نتونستن رو خودت مشخص میکنی اما چیزیکه واضحه اینه که کارت سخته و باید خیلی اصولی و زیاد تلا ...

میگن تاثیر دهم خیلی کمه.۱۰ درصده که ۷ درصدشو گرفتم 

روزی چند ساعت مثلا؟

والا من تجربی که بودم روزی ۸ ساعت درس میخوندم تست میزدم کلاس کنکور میرفتم 

ولی نتونستم فشارو تحمل کنم رشتمو عوض کردم

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤