2777
2789
عنوان

با دختری آشنا شدم که قرار حضوری دارم بیایین بگین چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 94 پست
وا حالا یا اوکی میشن یا نمیشن ۱شاخه گل داده رفته اگر اوکی بشن ک تاثیر خوبش مونده اگرم نشن باز چیزی ن ...

ببین این اصول اتیکته

و در واقع باعث محافطت از دخترا میشه 

تو فکر کن یه پسر دیت اول صندلی رو برات بکشه عقب ، بهت گل بده ، حرفای قشنگ بزنه و ... ممکنه تحت تاثیر قرار بگیری و بدی هاشو نبینی

🏃🏻‍♀️

بله چشم نه حرفای جنسی که عمراولی اگه از قبلیا پرسید چی دروغ؟؟ نمیتونم دروغ بگم چون گذشته بدی نداشتم

آره دروغ بگو 

چون زنا دوس ندارن بفهمن قبلا کسی تو زندگی همسرشون بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشینی همش از خودت تعریف کنیا از اونم سوال کن درمورد خودش بذار کامل توضیح بده وسط حرفش نپربعد اول تو ...

نه بابا چرا اخه از خودم همش تعریف کنم 

میرم سوال بپرسم و فلان بدش نه اندک ادبی داریم که وسط حرف یکی نپریم    در ضمن از پیشنهاد خوبتون وصف ناپذیر سپاسگزارم

مبارز ووشو، کاتا و تکواندو
یه شاخه گل ببر ، ب هیچ عنوان دست نده مگر این ک اول خودش بده ، ادکلن روی کف دست فراموش نشه هیچوقت ، ا ...

نه کلا دست دادن موافق نیستم دیت اوله

از پیشنهاد خوبتون سپاسگزارم

واقعا تا آدم با یه نفر دیگه آشنا نشه قبلی رو فراموش نمیکنه بهت حق میدم😂

نه کلا زیاد وابسته نبودم بهش چون میدونستم یه روزی میزاره میره 

دور از جان نمیگیم بی ادب هستینهستن ک شیطون گولشون میزنه و عنوان میکنن این مسائل رو و کنسل میشین این ...

بله متوجه موضوع هستم ولی من بخاطر اون چیزا ازدواج نمیکنم 

آره دروغ بگو چون زنا دوس ندارن بفهمن قبلا کسی تو زندگی همسرشون بوده

عهههههه آخه رابطه خاصی نبوده اونا همش آشنایی بوده نشده و جور در نیومده

بعدش دروغ بگم دروغ میشنوم آخه

عهههههه آخه رابطه خاصی نبوده اونا همش آشنایی بوده نشده و جور در نیومدهبعدش دروغ بگم دروغ میشنوم آخه

خب اگر اصرار کرد بگو درحد آشنایی بوده همین

فک نکن تو روراست باشی 

طرفت هم روراست درمیاااد 

فقط زمان بزار بشناسش