2777
2789
عنوان

با دختری آشنا شدم که قرار حضوری دارم بیایین بگین چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 94 پست
حسین داداش تا دیروز خطاطی و خوشنویسی امروز دَدَر دو دور

اون تموم شد یه اشتباه بود که زود فهمیدم و دیگه اون اشتباه بزرگ و ویرانگر تکرار نمیشه 

مبارز ووشو، کاتا و تکواندو
دیت اول برای اشناییه کاملا رسمی باید باشهتو ، توی دیت اول نمیری علاقه مند بشی به طرف میری طرف رو بسن ...

وا 

حالا یا اوکی میشن یا نمیشن ۱شاخه گل داده رفته اگر اوکی بشن ک تاثیر خوبش مونده اگرم نشن باز چیزی نشده ی حس خوب ب جا گذاشته 

❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر برا آشنایی هست از اخلاقت یکم براش تعریف کن زندگی و آرامشی ک مد نظرت هست از اخلاقای بدی ک داری به ...

بله حتما خیلی ممنونم از پیشنهادتون

اون تموم شد یه اشتباه بود که زود فهمیدم و دیگه اون اشتباه بزرگ و ویرانگر تکرار نمیشه

افرین 

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

دیت اول گل بردن نشونه ی جالبی نیست نبر اصلا لباس خوب بپوشبوی خوب بدهراست گو باش و دروغ بزرگ نگوهول ن ...

بله از پیشنهادات خوبتون سپاسگزارم منم سوال داشتم چون برخیا میگن دیت اول گل نبر نمیدونم خوشش بیاد یا نه 

براش گل بگیر ب مناسبت روز دختر فارغ از هر اتفاقی ک قراره بیافته اینجوری جنتلمن تر بنظر میرسید خودتون ...

بله ممنونم از شما حتما

نه بابا حرفای مثبت 18 چرا بزنم آخه    کلا با ادبم تعریف از خود نباشه ولی اندک ادبی داریم   

نبری هااااامن که خودم به شخصه دوس ندارم قرار اول بهم گل بدنیه حس مخ زنی بهم میدهبعد چندتا قرار و شنا ...

برام سوال بود ببرم یا نه چون بعضیا میگن ببر بعضیا میگن نبر که سوال بود چرا ببرم و چرا نبرم

از رابطه های قبلیت نگو یا ازش نخوا ک درمورد اکسش باهات حرف بزنههمش درمورد شغلت حرف نزنبحث جنسی که اص ...

بله چشم نه حرفای جنسی که عمرا

ولی اگه از قبلیا پرسید چی دروغ؟؟ نمیتونم دروغ بگم چون گذشته بدی نداشتم

بله ممنونم از شما حتمانه بابا حرفای مثبت 18 چرا بزنم آخه کلا با ادبم تعریف از خود نباشه ولی اندک ...

دور از جان نمیگیم بی ادب هستین

هستن ک  شیطون گولشون میزنه و عنوان میکنن این مسائل رو و کنسل میشین 

اینو تقریبا خیلی از دخترا تجربه کردن 

خواهش میکنم