حسین____ مدیر عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 601 عنوان با دختری آشنا شدم که قرار حضوری دارم بیایین بگین چیکار کنم | مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 94 پست من 31 سالمه شرکت دارم و به تازگی یعنی یک ساله که رونق پیدا کرده و روز به روز هم پر رونق میشه ایشون 25 سالشه کارمند بانکه چه پیشنهادی دارین برای پس فردا ساعت 16 هستش مبارز ووشو، کاتا و تکواندو 1403/07/20 | 01:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حسین____ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 601 حسین داداش تا دیروز خطاطی و خوشنویسی امروز دَدَر دو دور اون تموم شد یه اشتباه بود که زود فهمیدم و دیگه اون اشتباه بزرگ و ویرانگر تکرار نمیشه مبارز ووشو، کاتا و تکواندو
maria6459 عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 180 دیت اول برای اشناییه کاملا رسمی باید باشهتو ، توی دیت اول نمیری علاقه مند بشی به طرف میری طرف رو بسن ... وا حالا یا اوکی میشن یا نمیشن ۱شاخه گل داده رفته اگر اوکی بشن ک تاثیر خوبش مونده اگرم نشن باز چیزی نشده ی حس خوب ب جا گذاشته ❤️❤️❤️
حسین____ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 601 اگر برا آشنایی هست از اخلاقت یکم براش تعریف کن زندگی و آرامشی ک مد نظرت هست از اخلاقای بدی ک داری به ... بله حتما خیلی ممنونم از پیشنهادتون مبارز ووشو، کاتا و تکواندو
n6582 عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 1300 فرد قبلی یه ساعته فراموش شد رفت واقعا تا آدم با یه نفر دیگه آشنا نشه قبلی رو فراموش نمیکنه بهت حق میدم😂
khatereeeeee عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 3135 بله حتما خیلی ممنونم از پیشنهادتون موفق باشید تگمون کن از نتیجه قرار خبر بده
پیچک6436 عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 6158 اون تموم شد یه اشتباه بود که زود فهمیدم و دیگه اون اشتباه بزرگ و ویرانگر تکرار نمیشه افرین |هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|
حسین____ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 601 ی شاخه گل با خودت ببرحتما قبل قرار برو حموم موهاتو ریشتو اصلاح کنمسواک بزن عطر بزن.سعی استایل مردونه ... بله چشم ممنونم مبارز ووشو، کاتا و تکواندو
حسین____ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 601 موفق باشید تگمون کن از نتیجه قرار خبر بده چشم سپاس از لطف بی نهایت شما مبارز ووشو، کاتا و تکواندو
حسین____ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 601 دیت اول گل بردن نشونه ی جالبی نیست نبر اصلا لباس خوب بپوشبوی خوب بدهراست گو باش و دروغ بزرگ نگوهول ن ... بله از پیشنهادات خوبتون سپاسگزارم منم سوال داشتم چون برخیا میگن دیت اول گل نبر نمیدونم خوشش بیاد یا نه مبارز ووشو، کاتا و تکواندو
khatereeeeee عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 3135 چشم سپاس از لطف بی نهایت شما ممنونماگه قرارتون فرداست روز دختر تبریک بگید بهش
حسین____ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 601 براش گل بگیر ب مناسبت روز دختر فارغ از هر اتفاقی ک قراره بیافته اینجوری جنتلمن تر بنظر میرسید خودتون ... بله ممنونم از شما حتمانه بابا حرفای مثبت 18 چرا بزنم آخه کلا با ادبم تعریف از خود نباشه ولی اندک ادبی داریم مبارز ووشو، کاتا و تکواندو
حسین____ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 601 نبری هااااامن که خودم به شخصه دوس ندارم قرار اول بهم گل بدنیه حس مخ زنی بهم میدهبعد چندتا قرار و شنا ... برام سوال بود ببرم یا نه چون بعضیا میگن ببر بعضیا میگن نبر که سوال بود چرا ببرم و چرا نبرم مبارز ووشو، کاتا و تکواندو
حسین____ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 601 از رابطه های قبلیت نگو یا ازش نخوا ک درمورد اکسش باهات حرف بزنههمش درمورد شغلت حرف نزنبحث جنسی که اص ... بله چشم نه حرفای جنسی که عمراولی اگه از قبلیا پرسید چی دروغ؟؟ نمیتونم دروغ بگم چون گذشته بدی نداشتم مبارز ووشو، کاتا و تکواندو
lady_parpar عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 11973 بله ممنونم از شما حتمانه بابا حرفای مثبت 18 چرا بزنم آخه کلا با ادبم تعریف از خود نباشه ولی اندک ... دور از جان نمیگیم بی ادب هستینهستن ک شیطون گولشون میزنه و عنوان میکنن این مسائل رو و کنسل میشین اینو تقریبا خیلی از دخترا تجربه کردن خواهش میکنم
حسین____ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 601 خب محل قرار رو از خودش بپرس،بعد با هم به یه توافقی برسید مثلا کافی شاپی چیزی،یه دو سه تا جای مناسبم ... خیلی ممنونم چشم حتما مبارز ووشو، کاتا و تکواندو