2777
2789
عنوان

با دختری آشنا شدم که قرار حضوری دارم بیایین بگین چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 94 پست
خب محل قرار رو از خودش بپرس،بعد با هم به یه توافقی برسید مثلا کافی شاپی چیزی،یه دو سه تا جای مناسبم ...

مودبانه مثل جنتلمن ها رفتار کن،اگه رفتی دنبالش از ماشین پیاده شو،داخل مکانی شدید بذار اول اون بره داخل،موقع خدافظی باز پیاده شو

نه زیاد جدی باش،نه زیاد شوخ،حد وسط رو رعایت کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالب نیس واقعا

از لحاظ اتیکت جالب نیست ، دختره اگه عاقل و اگاه باشه قطعا اینو یه نکته ی منفی در نظر میگیره

ولی نینی سایتی های احساسی توصیه میکنن دیت اول گل ببره 🤦‍♀️

🏃🏻‍♀️

یه شاخه گل ببر ، ب هیچ عنوان دست نده مگر این ک اول خودش بده ، ادکلن روی کف دست فراموش نشه هیچوقت ، ازش نپرس خب کجا بریم حوصله سر بر رفتار نکن ، اگر مشخص نکردین خودت ی جا رو انتخاب کن راجب اونجا نظرشو بپرس ترجیحا کافه ، وارد جایی شدید در فراموش نشه و صندلیو براش جا ب جا کن ، منو اول دست اون بده ، ب هیچ عنوان جلو تر از اون حرکت نکن ، فان باش ولی شورشو در نیار ، موزیک تو ماشین نزار اگر دیدی خیلی جو سنگینه ی آهنگ ملو بزار با صدای کم ، سره صحبتو خودت باز کن زیاد ساکت نمون حوصلش سر بره ، راجب علایقش بپرس زیاد راجب مسائل شخصی سوال نکن 

البته جکی چان منظورمه🤭😁
از لحاظ اتیکت جالب نیست ، دختره اگه عاقل و اگاه باشه قطعا اینو یه نکته ی منفی در نظر میگیرهولی نینی ...

چرا نکته منفی است؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

من خودم برام مهم بود طرفم تمیز و مرتب و شیک باشه اولین چیزی ک دقت کردم ظاهر تمیز و مرتبش بود مخصوصا بهداشت دهان و دندان ، مسواک یادت نره قبل رفتن ، ی ادکلن خوبم بزن 

در کل تمیز برو 

۱شاخه گلم بکیر یعنی دست خالی نرو موثره 

❤️❤️❤️
اگه همون دختریه ک تو تاپیکهای قبلیت گفتی ازش......خواهرانه میگم با احتیاط برو جلو......خیلی خودت رو ...

نه اون نیست 

اون یه اشتباه بزرگ بود و دیگه تکرار نمیشه تموم شد اون 

مبارز ووشو، کاتا و تکواندو
چرا خوب نیست؟ اتفاقا خوبه حتی ۱شاخه

دیت اول برای اشناییه 

کاملا رسمی باید باشه

تو ، توی دیت اول نمیری علاقه مند بشی به طرف میری طرف رو بسنجی 

بردن گل نشونه ی ابراز علاقه و احساسه ، دیت اول و بردن گل با هم تضاد دارن 

یه جورایی وایب لاو بامبینگ میده که نکنه طرف اومده تحت تاثیر قرارت بده و مخ تو بزنه

این اصولی شه در واقع

🏃🏻‍♀️