2777
2789
عنوان

❗تاپیکای جنجالی و ❗❗صحبتای نی نی یار ❗

| مشاهده متن کامل بحث + 13233 بازدید | 426 پست
@melody2 آره م‍نم دیدم و اون خانم یوتیوبر ایشون هستن .. برای محتواشون ارزش قائلم منتها سرکار گذاشت ...

آره این کاربری اون خانم یوتیوبره منم ویدیوش که داره تاپیک سره کاری میزاره تو یوتیوب دیدم 🤦‍♀️🤦‍♀️

وای از این عمر که با می‌گذرد، میگذرد :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسکل خودشونن. چون خیلی واضحه چرت پرتاشون

بخدا کلی آدم حرص میخوردن تو تاپیکاشون

هرچی هم میگفتم الکیه

میگن قضاوت نکن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

نمونه ی تاپیکاشون:

یه موضوعی انتخاب میکنن ک واکنش نشون بدید

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
اسکل خودشونن. چون خیلی واضحه چرت پرتاشون

یکی از همین تاپیک های سرکاری تا ۴ صفحه رفت جلو ، هر چی می گفتیم سرکاری هست باز کاربرها نظر می دادن در مورد دعوا با مادرشوهر بود! 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

علاوه براین کاربرای جدید کاربرای قدیمی هم داریم که هر روز داستان های خیالی میذارن فقط بیچاره اونایی که براشون اظهار نظر میکنن و راهنمایی میکنن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
دیشب یگی بود میگف تو اتاق با شوهرم فلان بودیم خواهرشوهرم فیلم گرف گذاشت گروه خانوادگیده دقیقه بعد یک ...

یکی بود نوشته بود من رفتم خونه دیدم صدا میاد از خونمون ب مرد همسایه گفتم در بزنه تا شوهرم در رو باز کنه دیدم با زنه تازه میخان شروع به چیز کنن :/

گفتم لابد شوهرت مجید دلبندمه که وقتی داره چیز میکنه دستشو دراز کرده در رو باز کرده🤣

یکی از همین تاپیک های سرکاری تا ۴ صفحه رفت جلو ، هر چی می گفتیم سرکاری هست باز کاربرها نظر می دادن د ...

فایده نداره. تنها راهش همون گزارشه. سریع تر میترکه تا نینی یار بخواد خرامان خرامان بیاد

انقد ریپ 

نمونه تاپیکاشون ❗❗❗