2777
2789
عنوان

❗تاپیکای جنجالی و ❗❗صحبتای نی نی یار ❗

| مشاهده متن کامل بحث + 13236 بازدید | 426 پست

تف به قبر پدرشون من که همش ضایشون میکنم 

اره دیگه

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تازه عضو شدم ولی قصدم این بود که اگه کسی تجربه داره با من هم به اشتراک بزاره. درسته که خیلیا تاپیک فیک میزارن ولی به نظر من نوعی تبلیغ هم شد که اگه کسی واقعا نیاز به مشاور داره بیاد و کمک بکیره

منم تازه عضو شدم ولی قصدم این بود که اگه کسی تجربه داره با من هم به اشتراک بزاره. درسته که خیلیا تاپ ...

البته بهتره روی حرفای بقیه خیلی حساب نکنی

چیزایی که میگن.. راهکارایی که میدن... 

و به هیچ عنوان هم اینجا جای مشاوره گرفتن نیست

نتیجه خوبی نداره

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲