2777
2789

آقا من بریدم دیگه.

دوتا بچه دارم ۹ و ۲ سال

خونمون همیشه بهم ریخته

همیشه بهم ریخته

همییییییشه درب و داغونه

منی که تمیز و مرتب بودم همیشه تحمل این وضع سخته برام، هرچقدر بدوبدو کار میکنم مرتب و منظم و تمیز می کنم، می بینم هیچی تغییر نمی کنه.

خونه بچه دار همینه 

سخت نگیر 

بزرگ‌میشن درست میشه 

به فرزند بزرگترتون یاد بدید خودش وسایلهاشو جمع کنه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه بچه دار همینه سخت نگیر بزرگ‌میشن درست میشه به فرزند بزرگترتون یاد بدید خودش وسایلهاشو جمع کنه

خیییلی کمک می کنه، ولی دلم نمیاد اون هم بچه اس ، یه وقتایی دوس داره تنها باشه تو سن بلوغه

خیییلی کمک می کنه، ولی دلم نمیاد اون هم بچه اس ، یه وقتایی دوس داره تنها باشه تو سن بلوغه

میدونم فقط وسایل خودش رو 

پسر بزرگ من هم ۹ ساله هست خودش میدونه که باید جمع کنه گاهی هم میگم بهش 

میدونید قد پسرتون چقدر هست؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چی بگم والا بچه ها نمک زندگی هستن بچه ک نباشهزندگی ینی هیچ یاد مادران قدیم ک هفت هشت تاده تابچه میاو ...

اونا که فقط میزاییدن و دور مینداختن و میرفتن سراغ کارشون

کجا بچه‌جمع میکردن؟

من شغل آنلاین دارم، مدرس زبانم و تو اینستاگرام پیج دارم. درآمدم خیلی خوب بود و راضی بودم و ... 

اما الان گذاشتم کنار چون بچه هام نمی ذارن نفس بکشم.

هر روز به فکر کار کردن دوباره ام، هرروز...