2777
2789
عنوان

تو ای سیو میزارن بچمو ببرم باباشو ببینه کسی می‌دونه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2583 بازدید | 65 پست
ان شاالله که خدا شفا بده به شوهرتون خدا پسر گلت هم حفظش کنه

ممنونم توروخدا حتی اگه شده یه حمد براش بخونین 😞❤️

‌باشَد ،کِ نَبآشَد،خَبَریِ ،اَز ،خَبَرَم.🥀🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلامت باشید گلم ان شاءالله به خیر و خوشی همسرتون بیاد خونه پیش شما و فرزند گلتون الهی آمین🤍🤍

انشالاخ بهش گفتم تو میدونی بدون تو نمیتونم پس خوب شو 😮‍💨

باباشم حاضر نیست بچه اذیت بشه،همسر به زودی میاد خونه،نزار روحیه بچت خراب بشه،به بچت بگو بابا رفته سف ...

اره فیلمشو میگیرم براش میبرم میسپرمش دست شهید برحقمون اگه براش تاثیر بدی داشته باشه خب اونا نمیزارن اگ بزارن شهید دستشو بگیره چون خیلی جاها دستشو گرفته😞

خانوما اگه شهید برحق و شفادهنده سراغ دارین بگین صلوات نذرشون کنم قسمش بدین دست شوهر مظلوم منو بگیره بچه یتیمه بابا نداره دلخوشیش همین بچمون بود 

بچم یک ماه پیش ب خاطر بیماریش.رفت تو کما منو شوهرم خیلی تو زندگیمون رنج خوردیم اون روز منو شوهرم مردیم و زنده شدیم و شوهرم همش اشک می‌ریخت می‌گفت زینب من جونم ب جون این بچه بنده اگه بمیره خودمو میکشم دردش تو سر من یک ماه شد شوهرم اسیر ایسیو شده نمی‌دونم چقد باید رنج بخورم کاش خدا منو با خودم امتحان میکرد نه عزیزانم😭

ممنون توروخدا دعاش کنید . دوسالشع

چشم 

خدا حفظش کنه کوچیکه که زیاد متوجه شرایط نیست ببریدش پیش باباش حتما 🥲

اگه اینو میخونی میشه لطفا برای آرامش دلم یه صلوات بفرستی بیشترش به خودت برگرده 
چشم خدا حفظش کنه کوچیکه که زیاد متوجه شرایط نیست ببریدش پیش باباش حتما 🥲

میبرم هرچی قسمت باشه اگه گذاشتن من از خدامه دست باباشو بگیره بلکه یه خورده ب خاطر این بچه کمک کنه بهتر شده .. خدا خودش کمک کنه خدا هیچ کسو پشت در ایسیو نندازه یعنی هرثاینه برامون یک عمر میگذره هر موقع صدامون میزنن میمیریم و زنده میشیم میگیم آیا چی می‌خوان بگن .

میبرم هرچی قسمت باشه اگه گذاشتن من از خدامه دست باباشو بگیره بلکه یه خورده ب خاطر این بچه کمک کنه به ...

درک میکنم شرایط سختیه ایشالا بیای تاپیک بزنی بگی سالم و سلامت به هوش اومده ❤️

اگه اینو میخونی میشه لطفا برای آرامش دلم یه صلوات بفرستی بیشترش به خودت برگرده 
درک میکنم شرایط سختیه ایشالا بیای تاپیک بزنی بگی سالم و سلامت به هوش اومده ❤️

خدا از زبونت بشنوه 😮‍💨❤️

ممنونم توروخدا حتی اگه شده یه حمد براش بخونین 😞❤️

حمد و آیه الکرسی براشون خوندم 

منم امشب خیلی گریه کردم دخترم بستری شده سطح عفونت خونش خیلی بیش از حده دعا کنید براش 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
سلام دوستان عزیز لطفا واسه بیمار دعا کنید @جان_و_جهانم @دختری_که_جک_ولش_کرد @رزقرمزرنگ @زهراگله ...

چشم عزیزم حتما 

استارتر برای همسرتون ایت الکرسی خوندم تو قنوت نماز وتر هم حتما دعاش می کنم انشالله به حق اقام علی علیه السلام هر چه زودتر خدای مهربون شفاش بده ♥️

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
حمد و آیه الکرسی براشون خوندم منم امشب خیلی گریه کردم دخترم بستری شده سطح عفونت خونش خیلی بیش از حده ...

خیلی سخته بچه آدم مریض باشه خدا شفاش بده 

چشم عزیزم حتما استارتر برای همسرتون ایت الکرسی خوندم تو قنوت نماز وتر هم حتما دعاش می کنم انشالله به ...

خیلی ممنون خدا خیرتون بده❤️😮‍💨

خانوما اگه شهید برحق و شفادهنده سراغ دارین بگین صلوات نذرشون کنم قسمش بدین دست شوهر مظلوم منو بگیره ...

نذر نمک خیلی خوبه و نذر شیر برای حضرت علی اصغر هم خیلی خوبه براش آیت الکرسی هم بخون