2777
2789
عنوان

تو ای سیو میزارن بچمو ببرم باباشو ببینه کسی می‌دونه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2582 بازدید | 65 پست

سلام دوستان عزیز لطفا واسه بیمار دعا کنید 

@جان_و_جهانم  

@دختری_که_جک_ولش_کرد  

@رزقرمزرنگ  

@زهراگله  

@sbmimi  

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
چه شرایط سختی انشالله زود هوشیار بشه شوهرت چند سالشه بچتون ؟

شوهرم ۲۳ سالشه 😭بچم دو سالشه ولی از دوری باباش همش بهونه میگیره دلتنگشه 

‌باشَد ،کِ نَبآشَد،خَبَریِ ،اَز ،خَبَرَم.🥀🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه رو نمیزارن ببری داخل اما با پزشک همسرت صحبت کن بگو به نگهبانی بچه و هماهنگ کنه که برای حال خوب ب ...

دکتر زیاد داره دکتر ارتوپد برای ریه اش برای شکستگیش منم همین حسو دارم شاید شوهرم با وجود این بچه زودتر خوب بشه همینجور ک منو حس میکنم و دستمو فشار میده همینجور ک محکم دستمو گرفته بود یا دلش نمی‌خواست تنهاش بزارم یا میخواست بگه بچه رو بیارم ک نمیتونه حرف بزنه و خاله شوهرم خوابشو دیده 😔

خدا سلامتی بده،نبر بچتو،روحیه بچه ها حساسه،بچت چند سالشه؟نوه عمو مامانم،دختربچه۵سالرو بردن بالا سر ب ...

بچه من از بس از بچگی زیر دست دکترا عذاب کشیده اذیتش کردن. روحیش با بقیه فرق داره خودمم نمی‌دونم چیکار کنم فقط دلم میخواد هرچیزی ک باعث میشه شوهرم یه درصد بهتر بشه براش فراهم کنم😮‍💨

۱۴ تا حمد میخونم واسه سلامتیشوناللهم عجل الولیک الفرجاللهم اشف کل مریضاللهم صل علی محمد و آل محمد وع ...

خدا خیرتون بده 😭

ان شاالله که خدا شفا بده به شوهرتون 

خدا پسر گلت هم حفظش کنه 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
بیماری شوهرتون چیه؟

شوهرم بیماری ندارع تصادف کرده ضربه مغزی شده ولی کار خدا  خوناب مغزش از تو گوشش اومدن بیرون یه کم فقط مونده ک دارن دارو میدنش . ریه اش مشکل داشت ک گفتن باید ترمیم بشه ضریب هوشی باید بیاد بالاتر دستای شکستشو عمل کنن .. پاشو شنبه می‌خوان از کمر بی حس کنن عمل کنن😭 من مرگ بخورم تو خونه غذا میخورم شوهرم گشنه رو تخت شوهرم درد می‌کشه من کاری نمیتونم بکنم براش . کاش درداش میفتاد ب جون من😮‍💨

ان شاء الله شوهرت خوب خوب میشه لایق باشم دعا می کنم

چرا که نه دعا در حق دیگران میگیره توروقران دعاش کنین بچه مریضم ب بابا نیاز داره 

بچه من از بس از بچگی زیر دست دکترا عذاب کشیده اذیتش کردن. روحیش با بقیه فرق داره خودمم نمی‌دونم چیکا ...

باباشم حاضر نیست بچه اذیت بشه،همسر به زودی میاد خونه،نزار روحیه بچت خراب بشه،به بچت بگو بابا رفته سفر،بیا بهش ویس بدیم،بعد صداشو ببر برای همسرت پخش کن

بمیرم برات 😢😢خدا بزرگه دعا کن عزیزم خدا خودش کمک میکنه ♥️

جز دعا کاری نمیتونم براش بکنم کاش میت.نستم ب جاش درد بکشم