2777
2789
عنوان

باطل کردن سحر با آب دعا

26244 بازدید | 218 پست

سلام

من هر وقت احساس کنم یه جای کار و زندگیم گیر کرده یا یهو رفتار شوهرم عوض میشه، برای باطل کردن سحر و جادو(بدون اینکه بدونم  سحری هست یا نیست) آب دعا استفاده می کنم. به نظر شما باطل میشه؟. 

قاصدک هان چه خبر آوردی/از کجا و ز چه خبر آوردی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب دعا چیه منم حس میکنم طلسم شدم 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

مادربزرگم از مادرشوهرش که از نسل سیدهای علوی بودن یه دعایی بهش ارث میرسه ، اون دعا درون یک حفاظ فلزی هستش و تا به حال کسی اونو ندیده. حدود ۱۰۰ سال که برای باطل سحر ازش استفاده میشه! 

نمیدونم والا واقعا اثر میکنه یا نه. 

لایک لطفا 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

سوره بقره بشدتتتتتتتتتتتتتتتتت تاثیر گذاره هرروز بخونش حتی اگه شده پنجاه ایه ده ایه سی ایه هرچقد میت ...

من یه مدت گوش دادم بشدت حالم بد شد همش ناراحت بودم انگار احساس ضعف نگرانی داشتم نمی‌دونم چرا و خیلی هم میترسیدم 

سوره بقره بشدتتتتتتتتتتتتتتتتت تاثیر گذاره هرروز بخونش حتی اگه شده پنجاه ایه ده ایه سی ایه هرچقد میت ...

احساس میکنم گاهی طلسم میشم. جدیدا خیلی عصبی شدم. هر کاری میکنم نمیتونم رفتارمو عوض کنم. از شوهر کلا سرد سرد شدم. اصلا باهاش دیگه رابطه ندارم!!

من یه مدت گوش دادم بشدت حالم بد شد همش ناراحت بودم انگار احساس ضعف نگرانی داشتم نمی‌دونم چرا و خیلی ...

واقعا؟؟؟ من خیلی ترسو هستم....😰😰😰

من یه مدت گوش دادم بشدت حالم بد شد همش ناراحت بودم انگار احساس ضعف نگرانی داشتم نمی‌دونم چرا و خیلی ...

اونایی ک سحر شدن اولاش قطعاااا همین اتعاقا میوفته ولی اگر هرروز بخونی  و مقاومت کنی کاملاااا حالت خوب میشه بخدا برای خواهرم پیش اومد و الان خوب خوب شده... حالا من اون موقعا ک این اتفاقا جلو چشام رخ میداد باورم نداشتم میگفتم این مسخره بازیا چیه ولی واقعا با چشمای خودم حال بد خواهرمو دیدم و خوب شدنشم دیدم تازه تو اون شرایط وخشتناک یکی عاااشقش شد و گفتش من اینو همینجوریم میخامش و ازدواجم کرد