2777
2789
عنوان

خیلی دلم میخواد جدا شم اما

262 بازدید | 28 پست

اما بخاطره بچه هامو وابستگی ونگرانیه آیندشون نمیتونم.کاش اینقدر زود ازدواج نکرده بودم،یا قبل از بچه هام جدا میشدم

مشکلم اینه نمیتونم باهمسرم دوکلام قشنگ صحبت کنم،بمن توجهی نداره،مخصوصا الان باردارم نیاز به محبت دارم اما بااینکه درتوانشه بچه هارو کمک میکنه وچیزی میخوام میگیره اما محبته لمسی وبغل ونوازش نداره ،من بهش پیامای عاشقانه میفرستم گاهی وقتا اما هیچ جوابی نمیده

من آدم لمسی هستم اما اون نه،وخیلی واسم سخته،تا بهش دست میزنم ناراحت میشه ومیگه نکن بدم میاد،دلم گرفته از نداشتن تفاهم بینمون،نگاهه فامیلام میکنم اینقده همسراشون طالبه شونن و...اما بااینکه منم اخلام وقیافم وتیپمم خوبه اما شوهره من سمتم نمیاد مگر بعضی شبا که اونم واسه خاطره من نیست و رفعه نیازه

خیلی تنهام،حتی یک خواهرم ندارم باهاش درد دل کنم

چیکارکنم💔😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجیبه که بچه دومم میارین تو این شرایط☹️

با یدونه بچه جدایی خیلی راحت تره

متاسفانه مامان منم همین اشتباهو کرد

هم عمر خودشو هدر داد هم ما زندگی درست حسابی نداشتیم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

از چیزایی که گفتی احساس کردم ادم خوبیه حیفه زندگیتون بپاشه صبور باش و حتمااا برو پیش مشاور 

مطمئنم کمکت می کنه

خیلی بگرد مشاور عالی پیدا کن و الان اصلا به طلاق فکر نکن چون اگه فکر کنی هر جوری شده باید راه حل برای درست کردن شرایط پیدا کنی باور کن خیلی تاثیر داره روی اینکه واقعا راه حل پیدا کنی. فکر طلاق مضره

عجیبه که بچه دومم میارین تو این شرایط☹️با یدونه بچه جدایی خیلی راحت ترهمتاسفانه مامان منم همین اشتبا ...

واسه بچه ها بابا خوبیه....،نوازش وبغلو همه رم داره اما فقط با من اینطوریه

اخلاقای خوبشم کم نیست ها اما میدونین توی زندگی توجه وحرف هم رو فهمیدن خیلی مهمه،که ما نداریم🥺🥺😞

مشاوره حلش میکنه 

خداروشکر مشکلتون با اینکه اذیت کننده‌ست اما اصلا حلش سخت نیست

خوشحالم میبینم بقیه ی چیزاتون خوبه

سلام 

عزیزم منم مثل خودت خواهر ندارم 

سخت نگیر الان بارداری  هورمونات به هم ریخته حساس شدی 

شما هم یه مدت اصلا غر نزن فقط محبت کن ..میدونم سخته 

اما حتما جواب میده..محبت لمسی دوست نداره ،کلامی محبت کن ..تا ایشون هم یاد بگیره ..همین محبت کلامی هم خودش خیلی خوبه آدم روحیه میگیره..وقتی محبت شما رو ببینه خودش خجالت میکشه و محبت میکنه..

در ضمن میگن ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگی خودتون مقایسه نکنید..

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

واسه بچه ها بابا خوبیه....،نوازش وبغلو همه رم داره اما فقط با من اینطوریه

باز خداروشکر که با بچه‌ها خوبه

حتما مشاوره برین

اگه شوهرت نیومد خودت برو

ایشالا که مشکلتون حل بشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

از چیزایی که گفتی احساس کردم ادم خوبیه حیفه زندگیتون بپاشه صبور باش و حتمااا برو پیش مشاور مطمئنم کم ...

ممنون عزیزم بابت راهه حلت،حتما میرم مشاوره خیلی دلشکسته ام ،واسه همون اومدم اینجا درد دل

نه واسه خاطره بچه هام هستم پای زندگیم اما دوباره یکم خسته شدم از این شرایط که یک همدمه واقعی ندارم که همو درک کنیم

واقعا؟؟

بله واقعا 

تو ایران خیلیا ازدواجو بلد نیستن و تاوان داره این بلد نبودن 

فکر می کنی این دخترایی که 17 سالگی ازدواج میکنن ده سال بعد که عقلشون میاد سرشون چند درصدشون از انتخابشون راضین ؟

اصلا بلد بودن با معیارایی انتخاب کنن ؟

اصلا معیار میدونستن چیه ؟