2777
2789
عنوان

خیلی دلم میخواد جدا شم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 28 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم بابت راهه حلت،حتما میرم مشاوره خیلی دلشکسته ام ،واسه همون اومدم اینجا درد دلنه واسه خاطر ...

اره میفهمم 

این روزا انگار اکثر ادما تنهان 

بارداری هم از لحاظ روحی فشار خیلی بزرگیه مراقب خودت باش و مدام یادت باشه که چون بارداری شرایط یکمی سخت تره

سلام عزیزم منم مثل خودت خواهر ندارم سخت نگیر الان بارداری هورمونات به هم ریخته حساس شدی شما هم یه م ...

اصلا آدم غر غری نیستم اما این چندوقته دیگه روم فشاره دوست دارم سرش غر بزنمو یکم خودمو خالی کنم اما واقعا بدترمیشه میدونم😞

من کلا خوب حرف میزنم عزیزمو آقامونو و...تعریفم میکنم اما اون صففففر🥹

آره درست میگی گلم همه توی زندگیشون مشکلاتی دارن 😢

بله واقعا تو ایران خیلیا ازدواجو بلد نیستن و تاوان داره این بلد نبودن فکر می کنی این دخترایی که 17 س ...

من پونزده ازدواج کردم با کمک دایی وزنداییم خیلی سوال پرسیدم توی جلسه خاستگاریم اما میدونی از سره بچگی وکارتونای باربی مزخرفو که همچی زندگی خوب وخوش نشون میده عشقه بین زن وشوهر و.. دوست داشتم زود ازدواج کنم🫣🤦یعنی خاک برسرم بااین تفکرات مسخره

اصلا آدم غر غری نیستم اما این چندوقته دیگه روم فشاره دوست دارم سرش غر بزنمو یکم خودمو خالی کنم اما و ...

از خدا میخوام به دلت آرامش بده عزیزم 

اگه تونستی برو مشاوره حتما مشکلت حل میشه ..حل نشه حداقل قابل تحمل میشه

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

من پونزده ازدواج کردم با کمک دایی وزنداییم خیلی سوال پرسیدم توی جلسه خاستگاریم اما میدونی از سره بچگ ...

پانزده ؟

سوال ؟

ببخشید آخه 15 ساله سوال کردن بلده ؟ 

اصلا اون جوابو میتونه تحلیل کنه ؟

بعدم مگه با دو تا سوال تو جلسه نیم ساعته خواستگاری کسی رو میشه شناخت ؟

از بی تجربگی و بچه بودن یه پانزده ساله همین بس که با سوالات فرمالیته جلسه نیم ساعته خواستگاری میخواد واسه یه عمر زندگی شریک زندگی انتخاب کنه 

حرفام کلی بود فقط شخص شما مد نظرم نبود 

به دل نگیرید ❤️

من پونزده ازدواج کردم با کمک دایی وزنداییم خیلی سوال پرسیدم توی جلسه خاستگاریم اما میدونی از سره بچگ ...

مشکل از شما نیست 

مشکل از پدر و مادراس 

و این چرخه همچنان ادامه داره 

به این فکر کن امشب جلسه هزاران دختر پانزده شانزده ساله بوده

بعدش یه کف زدنو تبریک گفتنو دهنشو شیرین کردن با شیرینی 

ولی بعده چند سال و اون دختره.....

پانزده ؟سوال ؟ببخشید آخه 15 ساله سوال کردن بلده ؟ اصلا اون جوابو میتونه تحلیل کنه ؟بعدم مگه با دو تا ...

نه اتفاقا همه رو می‌فهمیدم 

وفقط سه تا جلسه یک ساعته بود حرفامون

اما من همه چی رو خیلی آسون میگرفتم 

وبنظرم فقط مشاوره خیلی خوبه واسه فهمیدنه همین تفاهم بین زن ومرد که بهم میاد اخلاقیاتشون یا نه

نه اتفاقا همه رو می‌فهمیدم وفقط سه تا جلسه یک ساعته بود حرفاموناما من همه چی رو خیلی آسون میگرفتم وب ...

حرفاتون قابل احترام 

ولی پانزده ساله هیچ درکی از چگونه انتخاب کردن شریک زندگی نداره

مشکل از شما نیست مشکل از پدر و مادراس و این چرخه همچنان ادامه داره به این فکر کن امشب جلسه هزاران دخ ...

اما خداییش پونزده ساله واسه دختر زوده وارد یک زندگی بشه که مشکلات فراوون هست وخیلی اذیت میشه