2777
2789

فکر کنم چون نزدیک پریودمه یکم قاطی کردم،سرخونوادش بحثمون شد،هرجی از دهنم دراومد بهش گفتم،فوش ندادما عیباشو بردش اوردم😔😔

آخه فکرشو کنید همسرم کارای خونوادشو خیلی انجام میده این از این.

موقع چیدن آلوچه هممون رفتیم کمک جاریم خواهرشوهرا همه با خونوادش ون تا چند هفته حالا من با بچه خییلی نمیتونستم کمک کنم ولی خب به اندازه خودم کمکشون کردم،دیروز فهمیدم مادرشوهرم به جاریم اینا ۵تومن  پول داده اونموقع بابات دستنزد،ولی ماهیچه

تازه همیشه شامو ندارم اونا اونجا میموندم بااینکه خونشون جداست 🤨

خدایی زورم اومد مادرشوهرم همیشه بداونارو میگه ولی بشدتتتت می‌ترسه ازشون😐 

دیگه منم تلافیشو سر همسرم دراوردم

اگه ناراحتی یه به روت دیگه نیار و تکرار نکن‌

یا در موقعیت مناسب بگو من نباید در مورد چیزایی که بی اهمیته و تاثیری تو ژندگیمون نداره با تو بحث میکردم.‌معذرت میخ‌ام عزیزم .‌تمام.

دیگه هم به رو خودت نیار.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم بره کمکشون🙄یا بگه که هر کی اذیتتون کنه ارزشش بیشتره انگار پیشتون

پدر مادرشن .دلش نمیاد عزیزم. 

خودتو پیشش خراب نکن. خودت کمتر برو و بیا و یه کم سنگین شو.‌ولی به شوهرت حرفی نزن. از من بشنو هیچ فایده ای نداره. رابطشون خونیه .دوسشون داره.کازی نمیتونی بکنی. فکرشو نکن و رو روحیه خودت کار کن.‌به پدر مادرش کمک میکنه خدا عوضشو بش میده ان شالله. بیا تاپیک من بگو چکار کنم😭