2777
2789
عنوان

من پونزده سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 39 پست
به خدا کار درست رو کرده من تو مدرسه پدرم در میاد سر کلاس فنون و منطق و جامعه اقتصاد به خدا هیچی نمی‌ ...

خداوکیلی نمیگما تو ریاضی گل و گل شکفته خیلی خوبه 

نه اینجوریم نیست هر رشته سختیاشو داره ولی باید علاقه داشته باشی تو به ریاضی علاقه داشته باشی پایتم درست میشه با تمرین زیاد ریاضیات حفظ کردنشون کمه البته عمومی هستن😑💔

ولی محاسباتمون خیلیییییی زیاده من تو این دوهفته انقدر تمرین حل کردم بره ریاضی و فیزیک و استکیومتری شیمی دستام تاول زده 

فیزیک مام فصل ۵ یه فصل بیشتر از تجربیاست ترمودینامیکه

البته سال بعدی کلا دیگه هیچ شباهتی قرار نیست با تجربیا داشته باشیم ریاضی دیگه کلا حذف میشه میشه گسسته و آمار و حسابان فیزیک بیشتر میشه تنها نقطه مشترک این دو رشته شیمیه

وای وای یعنی ببین از همون اول میگفتم از انسانی متنفرم یعنی کشتنمم نرفتم😂💔ببین ناراحت نکن خودتو وقت ...

من از انسانی از کلاس هفتم تا الان متنفر بودم و هستم فقط به خاطر اینکه ریاضیم ضعیف بود اومدم و به اجبار چون خانواده ام گفتن هنرستان نرو و تو شهرمون هم هنرستان نبود برام دردسر میشد برم شهر دیگه فقط به اجبار اومدم رشته ای که ازش متنفرم 

....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا

یعنی فقط اجبار میخوام کتابای انسانی رو تیکه تیکه کنم اینقدر که ازشون بدم میاد اما چاره چیه باید تحمل کنم تغییر رشته نمیتونم بدم رشته تجربی و ریاضی تو مدرسمون ظرفیت نداره پر شده تو هر کلاس ۴۰ نفر هست من فکر میکردم ریاضی متقاضی کمه اما تو مدرسه ما زیادن 

....

یعنی فقط اجبار میخوام کتابای انسانی رو تیکه تیکه کنم اینقدر که ازشون بدم میاد اما چاره چیه باید تحمل ...

ریاضی تازگیا خیلی متقاضیاش داره زیاد میشه به خاطر هوش مصنوعی و it خیلی در امد خفنی داره

رشته طراحی دوخت اینهمه درس داره؟من فکر میکردم اصلا کتاب نداره رشته طراحی دوخت فقط خیاطی میکنید

اخه من فنیم 

نه اتفاقا فقط خیاطی نیست گلدوزی داریم دوخت سیسمونی الگوسازی کنارش طراحی لباس کار با گواش و آبرنگ و مداد رنگی و سایه و چهره و ... بعد دوتا کتاب تخصصی داریم کارآفرینی و مدیریت تولید که باید واسش کار عملی جدا تحویل بدیم بزاریم تو بازارچه مدرسمون و کلیم تحقیق و پاورپوینت میخواد

دروس عمومی مونم امسال که یازدهمم تاریخه فیزیکه ریاضیه فارسی دینی انسان و محیط زیست زبان تفکر ...