2777
2789
عنوان

خیانت شوهر اشغال

1014 بازدید | 74 پست

سلام من دو ساله ازدواج کردم همدیگرو دوس داشتیم با کلی شوق و علاقه ازدواج کردیم الانم سه ماهه زایمان کردم تو حاملگی فهمیدم شوهرم بهم خیانت میکنه کلی پیام دیدم ک اومد گفت از قبل بوده و من کاری نمیکنم دیگه و منم چیزی نگفتم گفتم الان حاملم ولش کن عصاب خودمو خورد نکنم ریختم تو خودم الان همش تو فکرم شبا خواب نمیرم فکر و خیال الکی برم میداره تا صب بیدارم اصلااا خواب ندارم میگم نکنه الانم کاراشو میکنه و بدم میاد ازش چیکار کنم 😔ی حسی بهم میگه داره کاراشو میکنه ولی خیلی با احتیاط خیلی بدم اومده ازش ولی اصلا نمیتونم باهاش بد رفتاری کنم😔چیکار کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببینی اگ میخای جدا بشی ب خانواده ها بگو اگ نه فقط بترسونش و اینک حتما حتما برا خودت پس  اندازه داشته باش اکثر مردا همین والا بخدا

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

چراتوحاملگی اکثراخیانت دیدن؟؟

نمیدونم اشغالن من تو حاملگی ویارای شدید داشتم داغون شدم با خود بی وجدانش هرروز در حال سرم و امپول زدن بودم چجوری دلش اومد نمیدونم 🥲

عزیزم😢میفهمم چی میکشی وقتی مردی خیانت میکنه همون روزتوقلب همسرش میمیره

بدبختی اینجاست اکثرا از کاراشون پشیمون نمیشن بلکه هرباز لو میرن سری بعدی محتاط تر میشن.نمیدونم چه لذتی براشون داره