2777
2789
عنوان

خیانت شوهر اشغال

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا دوستم حق طلاق گرفت خونه و ماشینم به نامش بود بازم شوهره ول کن نبود.دیگه نمیتونست ازین کاراش دست ...

همینه دیگه گلم 

متاسفانه خیانتکاردچاریه بیماریه روحیه بیشترمواقع تکرارمیکنه 

دست پربودن برای موقعی که دیگه جونت به لبت برسه وبخوای جداشی خوبه 

بعضی مرداهم میترسن ادامه نمیدن استثناهم هست

ما رابطه داشتیم والا چ حال خوب و چ بد من تا ماه نهم باهاش رابطه داشتم بخدا خودم اذیت بودم حسی نداشتم ...

بعضی مردا میگن هیکل زن تو حاملگی به هم میریزه جذابیتشو از دست میده ولی خب به نظر من بهونه اس فقط

@melody۲ بچه ها این خانمه یه یوتیوبره😃

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

خب همین دیگ عزیزم میگم ینی جدا نشو و ب خانواده ها نگو. ولی،خودت پس اندازه داشته باشه ن اینک جدا بشی ...

کنار اومدن برام خیلی سخته چون این وسط بیشتر من قربانی شدم با همه چی کنار اومدن اگه بدونی من چجوری بودم برا این مرد 😔ولی عذاب دادن خودم دردی دوا نمیکنه واقعا ولی یبار درست باهاش حرف میزنم و تهدیدش میکنم بعد بیخیالش میشم دیگه... 

میترسم چون من خودم خواستمش😭😭الان نگن خودت خواستی ب ما چه

نه اونا خانواده هستن نمیگن هیچوقت

اشتباه نکن بگو بزار همسرت خودشو جمع کنه اونجوری بدتر پرو میشه به کاراش ادامه میده

بعضی مردا میگن هیکل زن تو حاملگی به هم میریزه جذابیتشو از دست میده ولی خب به نظر من بهونه اس فقط

ووالا همه بمن میگن انگار نه انگار زایمان کردی ولی خودم حالم از خودم بهم میخوره میترسم اخرش کاری دست خودم بدم دیگه 😔بیخوابم عصبیم داغونه داغون

واقعا... کاش زودتر فهمیده بودم حداقل بچه دار نمیشدم الان با ی بچه ب خونوادم بگم اخه چیکار میتونن کنن ...

ببین به خانواده بگی طرف وقیح تر میشه.بخدا تا مرد خودش نخواد هیچکس و هیچ چیز جلوش رو نمیتونه بگیره.بابا من مرد میشناسم لو رفت آبروش رفت مالش رفت حتی بچه ش ازش متنفر شد اما دست از کاراش نکشید.

خیانت جنسی بود یا نهاگه نبوده میشه امیدوار بود که گذاشته کنار

پیاماشو خوندم احتمال خیانت جنسی خیلیس کمه... خودش میگفت ی کرمی هست بخدا من فقط حرف زدم اونم پشت گوشی ولی من باور نکردم