2777
2789
عنوان

دهه شصتیا ببایید سوال راجب خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 50 پست

افرین سانازجون..درسته حرفت..چند روز پیش با ی اقایی حرفم شد درصورتی ک دخترمم.همراهم بود.تو ده تا مغازه اومد.دنبالم.میگف من شماروتا حالا اینورا ندیدم.مثلا.کاسب بود .عذرمیخام بچه ها منم گفتم انگلهای.مثل شما زنهای شوهردارو ب لجن.میکشن.ی ک تار.مو.شوهرمو با لجنی مثل تو عوض نمیکنم.جلو همه سنگ.رو.یخ شد.کثافتا ب همه نظر دارن.

ودر اخر بگم اگه خانوما نسبت به هم وفادار بودن..راه خیانت مردها بسته میشد👌👌👌👌👌👌👍

و اگه مردا هم بهم وفاداربودن وچشم به ناموس همدیگه نداشتن راه خیانت خودشون و خانماهم بسته میشد✋

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و اگه مردا هم بهم وفاداربودن وچشم به ناموس همدیگه نداشتن راه خیانت خودشون و خانماهم بسته میشد✋

خب مردا از اول وفا دار نبودن اما خانوما تازگیا اینقد باحال شدن....تا همین چند سال پیش هیچ زن شوهر داری دوسپسر نداست اما مردا از همون قدیم چند زنه بودن....زنها سیگار نمیکشیدن.عرق نمیخوردن...الان افتضاح شده....تو زمان من هرکی سیگار میکشید با دست نشون میدادن..الان هرکی نمیکشه میگن او مو له

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من...چه جنونی ....چه نیازی .....چه غمیست

چون الان غرب زده شدیم دنبال مانکن کردن وهزارجورجراحی هستیم چون بلانسبت شهوت همه راکورکرده چون ایرانیها بعضیها جنبه نداشتن باورودتلگرامووایسنا ازخودشون درامدن.چون بازم بلانسبت زنها بدترازمردها شدن زمان ماپسرمیافتاد دنبال دخترسوت میزد .الان دخترمیافته دنبال پسر..پسرچه عرض کنم مردمتاهل.قدیم مردها میگفتن عرش خدامیلرزه دنبال زن متاهل بیافتیم باید جواب پس بدیم چوب خوری داره. اما الان  حتی به زن داداش وعروس که ناموس خانوادشونه رحم نمیکنن مردوزن نداره.زنهای متاهل هم وقیح شدن

این روزها  میگذرد. اما  من ازآنها  نمیگذرم