2777
2789
عنوان

دهه شصتیا ببایید سوال راجب خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 50 پست
مهشیدجون داستان زندگیتو خوندم خیلی جالب بود همیشه خوشبخت بمونی عزیزم 😙😍

ممنون عزیزم❤

شماهم خوشبخت وسالم باشی همیشه😍

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

حتی اگرم بوده فک نمیکنم اینجوری بوده.الان خانمه از خونه.میره بیرون شوهرش یکی رو میاره تو..خانمه شوهرشو با ی زن توخیابون.میگیره..بلانبست خانمهای محترم یسری خانمها ب همجنس خودشون رحم نمیکنن میرن تو زندگی طرف.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم❤ شماهم خوشبخت وسالم باشی همیشه😍

فدات گل من 💋❤

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
قدیماکه خوش تیپتربودن همه....مینی ژوب و....مال نسل مامان بزرگامونه دیگه😐.....آخرتیپ بودن اونرزا.... ...

نه فیلم های تلویزیونم اگ نگاه کنی مانتو گشاااد و بلند بدون ارایش بودن...البته ما فرهنگ شهرمونم طوریه که الانم چندان بی حجابی نیست

قدیما هم خیانت بوده مخصوصا اقایون،،الان خانومای متاهلم خائن شدن دیگه هرکی لنگه خودشو پیدا میکنه و به همسراشون خیانت میکنه، قبلا خانوما کمتر ازینکارا میکردن،،البته من خوشحالم که ترس بجون مردا بیوفته که نکنه زنشونم مثل خودشون بره خیانت کنه😂

🌸هرچه در فهم تو آيد  آن بود مفهوم تو🌸

وقتی محدودیتا زیاد شد...بگیروببندازیادشد...... ولی ازاون طرف مجازیااومد.....هرچی کمبودبود خودشونشون داد....ریخت بیرون.....حتی طرف نتونست خودشوکنترل کنه بخاطرخانواده ش.....

همینه

تاوقتی محدودیت هست اینچیزاهم هست

همیشه بوده خیانت ولی هیچوقت انقدرواضح نبوده

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
نه فیلم های تلویزیونم اگ نگاه کنی مانتو گشاااد و بلند بدون ارایش بودن...البته ما فرهنگ شهرمونم طوریه ...

منظورم زمون مامانبزرگامونه....زمان شاه

اون زمانی که شمامدنظرتونه دست پرورده همون قبل انقلاب بودن

مادست پرورده بعدانقلابیم

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

درسته اونموقع هم بوده ولی قبول کنین به اندازه الان نبوده مردا وزنها به زندگیشون وهمسرشون پایبندتر بودن  قبلا زن متاهل حرمت داشت مردی میدونست زنی متاهله بهش نگاه نمیکرد ولی الان پسرا دنبال زن متاهلن چون براشون کم خرج تره انتظار هم نداره باهاش ازدواج کنه

من شصتو شیشم انقدرم قدیم نبودیمااا😂 به نظر منکه اون زمانم بود من تو آشناهام دیدم چندین مورد خیانت ناجور هم از طرف خانم هم آقا. ولی الان اطلاع رسانی بیشتر شده

عشقم پسرم😘😘😘
حتی اگرم بوده فک نمیکنم اینجوری بوده.الان خانمه از خونه.میره بیرون شوهرش یکی رو میاره تو..خانمه شوهر ...

ودر اخر بگم اگه خانوما نسبت به هم وفادار بودن..راه خیانت مردها بسته میشد👌👌👌👌👌👌👍

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من...چه جنونی ....چه نیازی .....چه غمیست

حیا و اخلاقیات کمرنگ شده 

یه سری چیزا حرمت داشت قبلا

الان همه چیزو به مسخره میگیرن

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.