2777
2789
من چندساله فارغ التحصیل شدم حل تشریحی درسای محاسباتی مث شیمی و فیزیک و ریاضی یادم نیس دقیقا 

نمیدونم اگه تمرینای کتابو بخونم با گام به گام که از قبل دارم و نمونه سوال دانلود کنم کافیه یا حتما بایدکتاب بخرم؟ 

برا عمومی ها هم موندم بگیرم یا نه

خودم واسه دینی و عربی نمیخوام بگیرم چون نقطه قوتمن 

حالا موند زبان و ادبیات 

زبان بنظرتون کتاب درسی و کتاب کار با نمونه سوال دانلود کردن جوابه؟ 

ادبیات هم بنظرم بهتره بخرم 

حالا بنظرتون واقا بایدچیکارکنم 

کدوم درسا ضروریه بخرم کدوما بانمونه سوال و کتاب درسی حل میشه ؟ 

(یازدهم و دوازدهم باهم قراره ترمیم کنم)😢

از نظرم برای فارسی که حتما باید داشته باشی چون تو کتاب نه ارایه هست نه هیچی اگه زبانت خوبه نگیر فقط نمونه سوال های سال پیش و اینارو ببین. دینی فقط کتاب و حفظ کن کمک درسی میخوای چیکار عربی هم اگه خیلی ضعیفی وگرنه نمیخواد چون ترجمه و قواعد عین کتابه و خارج از اون نیست.  ریاضی هم نمیخواد فیزیک سوالای سال قبل و تمرین های دوره ای ولیییی برای شیمی و زیست بگیر از نظرم.  من خودم پارسال کنکور دادم ،گفتم بهت بگم اینارو یه سری درسا که گفتم نگیر چون واسه خودم واقعا مفید نبوده❤️

از نظرم برای فارسی که حتما باید داشته باشی چون تو کتاب نه ارایه هست نه هیچی اگه زبانت خوبه نگیر فقط ...

برا شیمی اره واقعا لازمه بخرم 

ولی زیست بنظرتون چون واسه کنکور خط به خط کتابو میخونم و نقطه قوتمم هس مشکل خاصی ندارم باهاش ینی بازم نیازه بخرم؟ 

و اینکه ریاضی و فیزیک ینی در قالب تمرینای کتاب میاد گفتید نخرم؟ همونو رو اکی بشم کافیه جدا؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از نظرم برای فارسی که حتما باید داشته باشی چون تو کتاب نه ارایه هست نه هیچی اگه زبانت خوبه نگیر فقط ...

اره واقعا من امسال کنکور ندادم ولی سوالای عربی و دینی نگا میکردم بنظرم کتابو ادم خوب میخوند میشد جواب داد 

ولی محاسباتیا چون یادم رفته هیچی نمیفهمیدم نگا میکردم😂

بازم ممنون بابت راهنمایی تون😍💕

اره جدی من چون نهایی هارو هم دیدم دارم بهت میگم ، من ریاضی و فیزیک و فقط با کتاب یکی ۱۹.۵ یکی ۱۹.۷۵ شدم ولی من تو طول سال درست کتاب رو میخوندمااا نه شب امتحانی ولیییییی زیست و شیمی چون واقعا سخت بود حتی من کتاب رو کامل بلد بودم کتاب تشریحی هم داشتم ولی بازم۱۸.۵ شدم ، کلا زیست و شیمی سوالاش سخت تره و می پیچونن و چون ضریبش زیاده از نظرم می ارزه هزینه کنی و کتاب بخری براش.

اره جدی من چون نهایی هارو هم دیدم دارم بهت میگم ، من ریاضی و فیزیک و فقط با کتاب یکی ۱۹.۵ یکی ۱۹.۷۵ ...

اره منم از الان دارم میخونم ینی چاره ندارم چند ساله دورم از درس یازدهمم باید ترمیم بزنم 😭😭

حالا میخوای با یه مشاور هم صحبت کن ، من باز تجربه خودم رو گفتم از یه آدم آگاه بپرسی بهتره

تجربه شما ب حس خودم نزدیکه ولی 

ریاضی و فیزیک داخل خود کتاب تمرین زیاد داره انصافا 

شیمی هم اره خیلی بیشعوره نقطه ضعفمم هس

زیستو ولی فک نمیکردم انقد غول باشه نهایشش که اونم گفتید ک برا اونم بگیرم 😢

موفق باشی عزیزمممممم

فارسی فرمول بیست یا ماجراهای منو درسام بگیر(من خودم دومی رو داشتم )

زیست ماجراهای منو درسام عالی بود

ولی شیمی ماجراهای من و درسام خوب نبود ساده بود سطحش نسبت به نهایی

موفق باشی عزیزممممممفارسی فرمول بیست یا ماجراهای منو درسام بگیر(من خودم دومی رو داشتم )زیست ماجراهای ...

قربونت عزیزم انشالله شماهم پس فردا نتیجه زحمتتونو بگیرید و از رشته مورد علاقتون قبول شید 😍💕