2777
2789

لطفا بخونید

من بیشتر همه به مامان و بابام خوبی میکنم ولی اونا اصلا این قضیه رو نمیبینن،الان من مریضم و بقیه رفتن مهمونی،اصلا از این قضیه ناراحت نیستم چون ذاتا درس هم دارم،ولی میدونید قلبم از چی درد میگیره؟از اینکه وقتی خواهر بزرگترم کنکور میداد منو مجبور میکردن پیشش بمونم که درسشو بخونه،ولی الان وقتی گفتم خواهر کوچیکم بمونه پیشم به حرفم اهمیتی ندادن و رفتن....تازشم اصلا کوچیکه رو به خاطر زبون درازی و بی ادبی تنبیه نمیکنن،و فقطم برای خواهر بزرگترم خرید میکنن...واقعا چرا دلم باید برای خودم بسوزه؟بعدشم بهم میگن چرا عصبی!بعضی وقتا ...نمسخوام این حرفو بزنم ولی اره اونقدر ازشون ناراحت میشم که یه تنفر ریزی پیدا میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفت رو قبول دارم... چون خودم بچه وسط م.

ولی مهم نباشه ، به پیشرفتت فکر کن و روی پای خودت وایسا

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
😂😂😂😂یاد خودم افتادم که بچه وسطی هستم اره بخدا دقیقا بچه وسطی ها کلا بحساب نمیان

ببین خیلی دلم گرفت...بابام اومد با ناز خواهر کوچیکمو برد...گفت ناراحت میشه اخرشم گفت لباس گرم بپوش و رفت....تازه اینا به کنار من علاوه بر سرما خوردگی پریود هم هستن...من پریود های پر دردی دارم ولی مامانم منو فرستاد که برم خواهر کوچیکمو بیارم....

ببین خیلی دلم گرفت...بابام اومد با ناز خواهر کوچیکمو برد...گفت ناراحت میشه اخرشم گفت لباس گرم بپوش و ...

خواهر خوبم میگذره 

من طبق تجربه میگم که بچه وسطی هر کاری کنه بچشم نمیاد 

اخر همه چیز قشنگه اگر نبود بدون به اخرش نرسیدی 

اخه فقط این نیست که....وسایلامم بدون اجازه میدن به بقیه....

خواهرم الان حدودا کم کمش ده تومن هر بار میرن بازار براش خرید میکنن نوبت من میرسه پول نمونده....مامانم شلوار خودشو داد بهم....

اخه فقط این نیست که....وسایلامم بدون اجازه میدن به بقیه....خواهرم الان حدودا کم کمش ده تومن هر بار م ...

احساس میکنم بچشون نیستم....یادمه اون موقع خیلی گریه کردم که منو مهمونی نبردن....ولی اصلا اهمیتم ندادن به خدا

هه دقیقا من عید و وسط سال و زمستون خونه خودم که تمیز میکنم میرم خونشون عین گل میکنم همه جارو از پرده ها تا جای نمکدون رو می‌شورم بعد همیشه دلسوزشونم و حرص نمیدم و حتی نداری هم دارم نمی‌گم بعد اونا هیچ کاری برای من نکردن تو زندگی نه جهاز نه عروسی هیچی هیچی تازه انقد منت میزارن سرم برعکس خواهر بزرگترم و کوچیکتره مامانم انقد هوای اونارو داره 

به نظر شما دوست نرگس خانوم رفت با یکی ازدواج کرد که پولداره و رفت خارج ادامه تحصیل داد کی ضرر کرد؟من یا اون؟ 🤎

هه دقیقا من عید و وسط سال و زمستون خونه خودم که تمیز میکنم میرم خونشون عین گل میکنم همه جارو از پرده ...

ببین خواهر کوچیکم اینقدر بی ادبه به مامانمم فحش میده حتی میزنتش اما واقعا نمیدونم چرا...

حتی یه بار یادشون رفته بود منو از کلاس بردارن 

ببین خواهر کوچیکم اینقدر بی ادبه به مامانمم فحش میده حتی میزنتش اما واقعا نمیدونم چرا...حتی یه بار ی ...

میفهممت قشنگ عزیزم من ازدواج کردم مامانم بهم هیچی نداد بعد پنج سال پیش۸میلیون داد خواهرم دماغشو عمل کرد لباس فراوون می‌خرید براش برعکس من بدبخت مجردی دو تا مانتو کهنه داشتکذ

به نظر شما دوست نرگس خانوم رفت با یکی ازدواج کرد که پولداره و رفت خارج ادامه تحصیل داد کی ضرر کرد؟من یا اون؟ 🤎

معضل مشترک بچه وسطی ها 😁ناراحت نباش تنها نیستی

ببین همون یه ذره لباسم که دارم به خاطر اینه که قدم بلنده و واسه خواهر بزرگم لباسه نشده و اون لباس مخصوص قدبلندارو دادن به من...واقعا دلم میگیره...جمعا سه تا مانتو دارم اما خواهر بزرگم که گفتم خواهر کوچیکمم اونقدر لباس داره که نگو