2777
2789
عنوان

پنج شنبه ها مدرسه اجباریه آیا

220 بازدید | 16 پست

پسرم کلاس چهارمه. مدرسه این هفته گفت از این به بعد پنج شنبه ها اجباریه. کلاس های برنامه نویسی، ریاضی و هوش فضایی-کلامی واسشون گذاشته.

سر همین هم حدود ده میلیون به شهریه اضافه کرد. قبلا گفته بود حدود بیست و پنج میلیون. امروز گفت سی و پنج میلیون.

واقعا پنج شنبه ها واسه چهارم به بعد اجباریه؟ یا اگر به آموزش و پرورش اعتراض کنیم، میتونن وادارشون کنن کنسل بشه؟

اخه طول هفته کلی کلاس چرت و پرت گذاشته. مثلا یکیش کلاس «یه چیزی بگم» هست. رو مهارت گفتگو کار میکنن.

خوبه هااااا... دستشون درد نکنه. ولی آخه از این مدل کلاسا زیاد دارن. ساعت ۲ تعطیل میشن 

چقد پولدارین خوشبحالتون

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مصوبه آموزش و پرورش هست گفتن میتونید پنجشنبه ها هم کلاس برگزار کنید ولی بشرطی که قبلش در شورای انقلاب فرهنگی تصویب بشه اونم مراحلشو مدیر میدونه و حتما انجام داده 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

چقد پولدارین خوشبحالتون

😑😑😑😑 دارم میگم اوووو سی و پنج تومن خیلی زیاده!! کجا گفتم پولدارم. پولدار بودم که عین خیالم نبود. سخته واسم پرداختش. واسه کیفیت مدرسه اسمشو نوشتم. اگر واقعا از نظر آموزش و پرورش پنج شنبه اجباری نیست، خب چرا الکی ده میلیون اضافه بدم 

برنامه درسی پنج شنبه پسرتون بوی پول ارامش و سلامت روان میده💆‍♀️

اره همه از مدیر و ناظم و معلم سلامت روان دارن، ولی فکر کنم باید با سلامت روان خودم خداحافظی کنم یا سال دیگه خداحافظی کنم باهاشون. امروز به شوخی گفتم پس سال دیگه رو چهل و پنج میلیون حساب کنیم؟؟؟ قاه قاه خندید😥😥

دلم خواست😭😂 اونوقت مدرسه ما رنگای ورزشمونم میگرفتن مبدادن ریاضی

اینا زنگ ورزش میرن ایرهاکی و فاتبال دستی بازی میکنن😒😒 معلم ورزش تکون نمیخوره. حیاط کوچیکه. مثل دولتی نیست یه دریا حیاط باشه.

😑😑😑😑 دارم میگم اوووو سی و پنج تومن خیلی زیاده!! کجا گفتم پولدارم. پولدار بودم که عین خیالم نبود. ...

مشکل اینه که ۲۵ تومنم واسه کلاس ۴م زیاده 

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍