نمیدونم مشکل از معده هست یا ن. چندوقتیه وقتی ک غذا میخورم انگار ورم میکنه شکمم.. و نفسم میگیره.. به حدی ک نمیتونم بعضی شبا دراز بکشم و. مجبورم به حالت شیب دار بخوابم.. از طرفی نفخ شدید دارم به حدی ک روده هام درد دارن از داخل.. و موقع دفع سمت راست پهلوم درد میگیره.. به نظرتون چم شده؟! میترسم برم دکتر بگن بیماری بدی دارم😭
احتمالا ای بی اسه من ای بی اس دارم پدرم دراومده درمانم ندارهواقعا دلم میخواد خود...کشی کنم بخاطرشسرو ...
وای ارهه دقیقا منممم😭مثلن میخوام برم دانشگاه صبحونه کامل میخورممم. ولی یهو تو کلاس به حدی شکمم صدا میده ک طرف ندونه خیال میکنه چیز دیگ بوده. ولی واقعا صدای تو روده هامه بعد اونقدر شدتش زیاده ک حس میکنم الان روده ام میاد بیرون از شدت این نفخ و صدا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زینیان هر وقت معدت درد گرفت بخور یا حالت تهوو داری بخور ولی اگه حامله نیستی پودر زنجیبیل هم هروز بخور یه قاشق چای پور پودرزنجبیل بریز تو لیوان بعد اب جوش وقتی ولرم شد بخوور مشکل معده داشته باشی خوب میشی مامانم مشکل معده و کیسه استفراغش سنگ داش به مدت 9 ماه خورد پودر زنجبیل خوب شد معدشم که هر وقت درد میکرد زینیان میخورد زینیان نیم پیاله میخورد الان خوب شده کیسه استفراغشم همینطور درمان شد