2777
2789

سلام دوستان من ازمون کشوری استخدامی دادم شغل کودکیار بهزیستی بخش شیرخوارگاه کودکان صفر تا شش سال که من بخش تا سه سالش هستم

البته تا بریم سر کار و مراحلش سپری شه یه پنج ماه دیگه میشه

وظایفش نظارت بر کارهای کمک مربیه و استحمام و پوشک با ما نیست

وظیفه ی من کمک به رشد همه جانبه ی کودک،نوشتن قد وزن دور سر نوزاد و وضعیت کلیش در دفتر گزارشات،نوازش،مراقبت و دادن قطره به اونه،و دادن شیرخشک و مکمل غذاییه،نظارت بر وضعیت کودک

روزانه شش ساعت که چرخشی یه روز صبحم،یه روز ظهر..یه روز غروب تا شب..

داخلرشیرخوارگاه پزشک،پرستار،رییس شیرخوارگاه و کمک مربی هم هست تنها نیستم

حقوقش هم همین حقوق کارمندی هست

نظرتون نسبت به این شغل چیه؟

کودکان رو هم دوس دارم

تحصیلاتم هم ارشد روانشناسی عمومی،که چون وقتی ثبت نام کردم هنوز مدرک ارشدم اماده نبود با  مدرک کارشناسیم ثبت نام کردم

عالی 

موفق باشی

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه راهنمایی کنید کجا و کدوم سایت ثبت نام کردین و چه رشته هایی میخوان؟

ارگان بهزیستی ازمونش کشوری بود

ثبت نام با کارشناسی رشته های روانشناسی علوم تربیتی کودکیاری همینا

ثبت نامش سایت جهاد دانشگاهی بود ازمونش هشت دی پارساب بود دفترچه ی بعدی نمیدونم کی منتشر میشه

ثبت نامش فقط از طریق جهاد دانشگاهی هس؟ حضوری ثبت نام کردی یا انلاین؟

راستی رفتی سرکار؟ چطوریه 

لطفا یه صلوات واسه رسیدن به آرزوهام بفرستین😍💓خدایا شکرت که کمکم کردی به همه آرزوهام و خواسته هام برسم😍 خدایا مرسی که هوامونو داری😊 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ