2777
2789

حالم خیییلی بده

یه خاستگاری چن پنج سال پیش داشتم خیلی خوب بود،چن سال بود تو فکرش بودم ک واسطه بفرستم برگرده،ولی نشد و عروسی کرد و این موضوع بدتر از هرچیزی حالمو بد میکنه

مگ نمیگن هر مشکلی راه حلی داره،من دیگه خستم راه حل مشکل من چیه؟؟😔😔😔

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

واسطه و معرف ازدواج رو به تعداد زیاد باید ببینی و بهشون بسپاری کیس معرفی کنن واسه ازدواج سنتی.

ازدواج مدرن هم که پیدا کن !

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان دیگه مثل ۱۵ سال پیش نیست 

سن ازدواج بالا رفته 

تو فامیل ما هم خیلی دختر بالای سی سال مجرد هست

عادیه نگران نباش 

🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼

واسطه و معرف ازدواج رو به تعداد زیاد باید ببینی و بهشون بسپاری کیس معرفی کنن واسه ازدواج سنتی.ازدواج ...

کسیو نمیشناسم ک

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
سی سال که سنی نیست عزیزم

اقدر گریه میکنم،صبحا دلم نمیخاد بیدار شم

الان دیگه مثل ۱۵ سال پیش نیست سن ازدواج بالا رفته تو فامیل ما هم خیلی دختر بالای سی سال مجرد هستعادی ...

عزیزم تو فامیل ما تنها مجردشون منم

دلم نمیخاد تو هیچ جمعی برم

برای هر مشکلی که دارید و

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول قران تا آخر قران در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر اللهُ غَفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

منم سی سالمه 13ساله با یکی دوستم ولم نمیکنه

خاستگارم رد کردی بخاطرش؟

کسیو نمیشناسم ک

تو شهر زندگی میکنی؟ تو  شهرها دفتر دارن معرفین ازدواج .

به کسایی که معتمد هستند تو محل و دوستات بسپار تا مثل یه چرخه بسپارنت اگه موردی بود معرفی کنن

دوستای من تو سن بالا اینجور ازدواج کردن 

معرف معرف معرف

بعضیاشون دلی کار میکنن ولی اکثرشون پول میگیرن کیس میفرستن.

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

اقدر گریه میکنم،صبحا دلم نمیخاد بیدار شم

اشتباه میکنی 

منم مجردم و ۳۱ ساله

از ۲۹ تا ۳۰ مثل تو بودم اما الان پشیمونم 

هنوزم مجردم ولی روحیم بهتر شده  الان که فکرشو میکنم میبینم تنهایی هم میتونم زندگی خوبی داشته باشم پس اگه ازدواج برام پیش نیاد نباید غصه بخورم

مهم اینه که برخلاف هزاران نفر من الان توی رابطه اشتباه نیستم 

🐈🐈‍⬛
عزیزم تو فامیل ما تنها مجردشون منمدلم نمیخاد تو هیچ جمعی برم

خدابزرگه ناراحت نباش 

ان شاءالله تا آخر امسال یه خواستگار خوب برات پیدا بشه

🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼