2777
2789
عنوان

بچه ها من سی سالمه هنوز موفق ب ازدواج نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 39 پست
سن ازدواج پسرا هم بالا رفته فکرشو نکنبلاخره این همه پسر ازدواج میکن و قطعا امثال شما کیس هاشوننیه با ...

باورت میشه امروز بلندبلند گریه کردم و به خدا گفتم وجود نداری،اگ وجود داشتی این همه مشکلات نداشتیم،این همه بی عدالتی نبود

دارم خفه میشم از بغض

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی تو جامعم همش،سرکار میرم،فقط یکی دوتا پیدا شده خیلی وقت پیش ک خوب نبود شرایطشون

ازدواج سخته واقعا ولی ناراحت نباش عزیزم ،منم خیلی ناراحت و غصه دار بودم اما بعد ازدواج آدم میگه بالاخره که اتفاق میفتاد حیف روزام که با ناراحتی گذشت پس شادی وآرامش  مهمترین چیزه  ،شاغلم هستی خیلی خوبه ناراحت چیزی نباش اونی که باید اتفاق میفته  

خیلی‌ها شرایطت رو دارن و حتی شاغلم نیستند و شرایطشون شاید بدتر هم باشه غصه نخور و هرروز به نیتت صلوات بفرست خیلی خوبه 

باورت میشه امروز بلندبلند گریه کردم و به خدا گفتم وجود نداری،اگ وجود داشتی این همه مشکلات نداشتیم،ای ...

دنیاست و مشکلاتش دیگه حالا هر کی به یه شکل

یکی مورد ازدواج نداره

یکی مورد داره شرایط ازدواج نداره

یکی ازدواج کرده شوهرش عوضی

یکی بچه دار نمیشه

یکی بچه داره ولی مریض

یکی سالمشو داره ولی میگه کاش نبود اصلا

هر روز به خودت و خدا بگو من میدونم که خدا بهترینو سر راهم قرار میده با همه وجود اینو قاب قلب و فکرت کن شک‌نکن خدا هیچ امیدواری رو ناامید نمیکنه

ازدواج سخته واقعا ولی ناراحت نباش عزیزم ،منم خیلی ناراحت و غصه دار بودم اما بعد ازدواج آدم میگه بالا ...

حرفات بهم آرامش داد❤ممنونم

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
دنیاست و مشکلاتش دیگه حالا هر کی به یه شکلیکی مورد ازدواج ندارهیکی مورد داره شرایط ازدواج ندارهیکی ا ...

درسته❤

همه چیز دست خداست منم دلم میخاست ازدواج بکنم بچه دار بشم‌اینقدر نشد که الان ۳۷ شدم‌ دیگه حتی حوصله خ ...

😔😔من بمیرم برای این شرایط