2777
2789
عنوان

بچه ها من سی سالمه هنوز موفق ب ازدواج نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 39 پست
تو شهر زندگی میکنی؟ تو شهرها دفتر دارن معرفین ازدواج .به کسایی که معتمد هستند تو محل و دوستات بسپار ...

نه عزیزم تو روستام

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقدر گریه میکنم،صبحا دلم نمیخاد بیدار شم

آخه چرا گریه ؟ بنظرم اگه دوست داری ازدواج کنی با خونه موندن و گریه کردن خواستگار نمیاد واست ، خودتو مشغول کن بیشتر تو جامعه باش برو سرکار یا باشگاه برو، اینطوری دیده ات بازتر میشه میتونی انتخاب بهتری هم داشته باشی 

اشتباه میکنی منم مجردم و ۳۱ سالهاز ۲۹ تا ۳۰ مثل تو بودم اما الان پشیمونم هنوزم مجردم ولی روحیم بهتر ...

عزیزم منم همیطور بودم روحیم عالی شده بود،یه پسره از عیدی بزور و ادعای عاشقی اومد تو زندگیم،پدرمو درآوورد افسردم کرد،شکاک بود بهم تهمت زد،بزور از اون منجلاب اومدم بیرون و دیگه آدم قبل نشدم

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

برو بسیج محلتون یا محله های دیگه یا اگه اطراف استانی مرکز استان که جمعیت بیشتره و برنامه هاشون بیشتره اسم بنویس و تو برنامه هاشون شرکت کن  عضو گروه مسجدی که فعال باشه شو و بشناسشون و نماز جمعه این برنامه های گلزار شهدا و اینارو برو اینجوری یکم فعالی و محیطت عوض بشه میشناسی 

تا دلت بخاد از خودشم خسته شدم

چرا نمیگی بیاد خاستگاری؟

چرا داری با زندگیت بازی میکنی

آخه چرا گریه ؟ بنظرم اگه دوست داری ازدواج کنی با خونه موندن و گریه کردن خواستگار نمیاد واست ، خودتو ...

عزیزم من سه جای مختلف سرکارم

ولی هیچ خاستگاری نیس اصلا

برو بسیج محلتون یا محله های دیگه یا اگه اطراف استانی مرکز استان که جمعیت بیشتره و برنامه هاشون بیشتر ...

من خیلی تو جامعم همش،سرکار میرم،فقط یکی دوتا پیدا شده خیلی وقت پیش ک خوب نبود شرایطشون

کاشکی تهران بودی....باور کن شمام ازدواج میکنی دورو بر ما پسرا دنبال دختر واسه ازدواجن همه هم هفتادو ...

🙏😔😔🌹

عزیزم من سه جای مختلف سرکارمولی هیچ خاستگاری نیس اصلا

سن ازدواج پسرا هم بالا رفته فکرشو نکن

بلاخره این همه پسر ازدواج میکن و قطعا امثال شما کیس هاشونن

یه بار به نیت ازدواج خوب برو زیارت امام رضا البته نیتتو به کسی نگو

از امام رضا بخواه خوبشو میزاره سر رات

سرکار هم با کسی آشنا نشدی؟؟

سرکارم بیشتر با خونواده هاس

پسر تو محیط کارم نیس

تو مدرسه کار میکنم