یه خاستگاری چن پنج سال پیش داشتم خیلی خوب بود،چن سال بود تو فکرش بودم ک واسطه بفرستم برگرده،ولی نشد و عروسی کرد و این موضوع بدتر از هرچیزی حالمو بد میکنه
مگ نمیگن هر مشکلی راه حلی داره،من دیگه خستم راه حل مشکل من چیه؟؟😔😔😔
شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
آخه چرا گریه ؟ بنظرم اگه دوست داری ازدواج کنی با خونه موندن و گریه کردن خواستگار نمیاد واست ، خودتو مشغول کن بیشتر تو جامعه باش برو سرکار یا باشگاه برو، اینطوری دیده ات بازتر میشه میتونی انتخاب بهتری هم داشته باشی
اشتباه میکنی منم مجردم و ۳۱ سالهاز ۲۹ تا ۳۰ مثل تو بودم اما الان پشیمونم هنوزم مجردم ولی روحیم بهتر ...
عزیزم منم همیطور بودم روحیم عالی شده بود،یه پسره از عیدی بزور و ادعای عاشقی اومد تو زندگیم،پدرمو درآوورد افسردم کرد،شکاک بود بهم تهمت زد،بزور از اون منجلاب اومدم بیرون و دیگه آدم قبل نشدم
شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
برو بسیج محلتون یا محله های دیگه یا اگه اطراف استانی مرکز استان که جمعیت بیشتره و برنامه هاشون بیشتره اسم بنویس و تو برنامه هاشون شرکت کن عضو گروه مسجدی که فعال باشه شو و بشناسشون و نماز جمعه این برنامه های گلزار شهدا و اینارو برو اینجوری یکم فعالی و محیطت عوض بشه میشناسی