2777
2789
عنوان

خیانت شوهر عوضیم

1555 بازدید | 91 پست

یذره وجود نداشت بگه من اشتباه کردم یه غلطی بود که کردم اول همه جا ابرو منو برد که من با یه مرده بودم بخاطر این داره طلاقم میده در حالی که من دارم طلاق می‌گیریم تو دادگاه اینا رو نگفت از ترسش برگشت گفت نه یکی مزاحم زنم شده منم از لج اون رفتم به یه زن پیام دادم اصن زنه رو نمی‌شناختم در حالی که یکسال بود بمن خیانت می‌کرده نه تنها با اون زن بلکه با چند نفر دیگ هم بود دوست دختر قبلیشم بود  اما اون مزاحم چند ماه پیش بمن پیام داده بود که من بلافاصله بلاکش کردم میدونید از چی می‌سوزم اینکه خودم بی عقلم رفتم به این بیشرف گفتم یکی مزاحمم شده  که چیزی ازش قایم نکنم الان میگه زنم با اون آقا سر و سری داشت که شمارشو خواستم نداد در حالی که شماره رو دادم بهش اما گفتم ولش کن دیگ من جوابش دادم بلاکش کردم الان همون حرفا رو برای توجیه کثافت کاریش میزنه تو سرم پروی عوضی تو چشمام نگا می‌کنه میگه از لج تو کردم در حالی که اولین بارش نبود چند ماه بعد نامزدی هم همچین غلطی کرده بود اما من عین خنگا وقتی میبینمش اعصابم انقد بهم می ریزه حتی نمیتونم از خودم دفاع کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازش چندشم میشه باورتون میشه اون همه عشق الان تبدیل شده به نفرت حالم از خودم بهم میخوره چطور یروز این ...

اگ از اول میدونستی چ جور آدمیه اونوقت مقصر بودی ن الان ک یهو به ذاتش پی میبری

از آدمای سمی دوری کن حتی اجازه ورود به افکارت رو هم بهشون نده حالا اون آدم میتونه فامیلت باشه اشنات ...

دقیقا همین کار میکنم عین اشغال انداختمش دور عوضی خدا از خودش و اون مادر عوضیش نگذره 

دقیقا همین کار میکنم عین اشغال انداختمش دور عوضی خدا از خودش و اون مادر عوضیش نگذره

بسپر دست خدا 

کینه و انتقام و اینجور چیزا اول از درون خودتو نابود میکنه بیخیال زندگیت رو به جلو ادامه داره حرکت کن نمون تو گذشته های بیخود

اگ از اول میدونستی چ جور آدمیه اونوقت مقصر بودی ن الان ک یهو به ذاتش پی میبری

هعییی اگه می‌دیدی با چه وقاحتی حرف میزد تا من دید اما قبل من اشک تمساح می‌ریخته که نه زنم دوست دارم بهش بگید بیاد آشتی اما بمن گفته بود مهریتو ببخش برو هر جا دلت میخواد وگرنه طلاقت نمی‌دیم انقد دو رو عوضین اینا

هعییی اگه می‌دیدی با چه وقاحتی حرف میزد تا من دید اما قبل من اشک تمساح می‌ریخته که نه زنم دوست دارم ...

از این آدما زیاده فقط تو اون موقعیت آدم میتونه بگه حیف وقت و عمر و انرژی ای. برای اینجور آدما گذاشتیم

اشکال نداره تجربه میشم گلم

بسپر دست خدا کینه و انتقام و اینجور چیزا اول از درون خودتو نابود میکنه بیخیال زندگیت رو به جلو ادامه ...

من سپردمشون به خدا نه تنها خودش بلکه اون مادر عوضیش که آبروم همه جا بردن خدا مطمئنم جوابشون میده 

اما فراموش کردن انقد راحت نیست زندگیت نابود بشه به ناحق تهمت بزنن بهت همه منو مقصر میدونن که تو با غیرتش بازی کردی حق داشته از لج پیام داده دیگ 

من سپردمشون به خدا نه تنها خودش بلکه اون مادر عوضیش که آبروم همه جا بردن خدا مطمئنم جوابشون میده اما ...

اره عزیزم فراموش کردن راحت نیست ولی تو صبور باش خدا بهت صبر بده گلم