بسیاری از افراد گمان میکنند که دیابت فقط مخصوص بزرگسالان است .درحالی که متاسفانه این بیماری در میان کودکان هم رواج یافته است. برای اینکه این بیماری عوارض خطرناکی نداشته باشد باید این بیماری زود تشخیص داده شود .سعی کنید قبل ازاینکه این بیماری به تزریق انسولین برسد این بیماری را کنترل کنید وبا مدیریت صحیح عوارض ان را کاهش دهید
غذای کودک میتواند سطح قند خون رانیزتحت تاثیرقرار دهد بهتراست درتغذیه کودک خود دقت داشته باشید و مراقب سطح قند خون او باشید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کلا قند اگر از قبل نداشته باشی و دیابت بارداری باشه فقط هیچ ضرری نداره نترس از هر هزار بچه دو ...
سلام عزیزم من راجع به دیابت بارداری ازتون سوال داشتم،من قند ناشتام ۸۱,دو ساعت بعد از ناهار ۱۳۶ بودم قندم بالاست البته ناهار برنج بود و زیادم خوردم،دیروز دو ساعت بعد از نهارم ۱۲۲ بود،لطفا بگو منن دیابت دارم؟ هنوز آزمایش گلوکز ندادم