2777
2789
عنوان

میزان قندخون دربارداری😐😦

| مشاهده متن کامل بحث + 34751 بازدید | 42 پست

بسیاری از افراد گمان میکنند که دیابت فقط مخصوص بزرگسالان است .درحالی که متاسفانه این بیماری در میان کودکان هم رواج یافته است. برای اینکه این بیماری عوارض خطرناکی نداشته باشد باید این بیماری زود تشخیص داده شود .سعی کنید قبل ازاینکه این بیماری به تزریق انسولین برسد این بیماری را کنترل کنید وبا مدیریت صحیح عوارض ان را کاهش دهید

غذای کودک میتواند سطح قند خون رانیزتحت تاثیرقرار دهد بهتراست درتغذیه کودک خود دقت داشته باشید و مراقب سطح قند خون او باشید

https://drmoshtagh.com 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من ۳۶هفته باردارم قند ناشتام ۸۵زک ساعت بعد با مصرف شربت گلوکز۷۲ قندم بالاست؟

سلام نه ابدا قندت عالیه 

ز دشمنان برند شکایت به دوستان                       چون دوست دشمن است ، شکایت کجا بریم ؟
نه ۱۶۱...اون ناشتام بود ۷۲

اصولا خوبه زیر ۱۴۰ باشه 

بهت رژیم میدن و شاید هم نظر یه دکتر قرص باشه روزی یدونه

ز دشمنان برند شکایت به دوستان                       چون دوست دشمن است ، شکایت کجا بریم ؟
ای بابا😐ممنون که وقت گذاشتی جواب دادی..امروزم سه مرحله رو انجام دادم ببینم چطور میشه

کلا قند اگر از قبل نداشته باشی و دیابت بارداری باشه فقط هیچ ضرری نداره نترس 

از هر هزار بچه دوتاشون خیلی درشت یا دچار یه مشکل میشن 

قندخون حین تشکیل نطفه خیلی مهمه 

مال من دوتا بچمم با دیابت شدید باردار شدم ولی سالم سالمن ماشالله

کلا قند اگر از قبل نداشته باشی و دیابت بارداری باشه فقط هیچ ضرری نداره نترس  از هر هزار بچه دو ...

سلام عزیزم.ممنونم از این که وقت میزاری جوابمون رو میدی،منم بارداری دومم هست،شنبه آزمایش دادم امروز جوابشو گرفتم قند ناشتام ۱۰۴ هست،۱۲ هفته باردارم دکترم گفت قندت زیاده،دو هفته رژیم بگیر اگه نیومد پایین باید انسولین استفاده کنی،خیلی ناراحتم .انسولین زدن  واقعا وحشتناکه،شما راهکار رژیمی واسه کاهش قند خون دارین؟

کلا قند اگر از قبل نداشته باشی و دیابت بارداری باشه فقط هیچ ضرری نداره نترس  از هر هزار بچه دو ...

سلام عزیزم من راجع به دیابت بارداری ازتون سوال داشتم،من قند ناشتام ۸۱,دو ساعت بعد از ناهار ۱۳۶ بودم قندم بالاست البته ناهار برنج بود و زیادم خوردم،دیروز دو ساعت بعد از نهارم ۱۲۲ بود،لطفا بگو‌ منن دیابت دارم؟ هنوز آزمایش گلوکز ندادم

خدایا شکرت،خدایا دامن همه منتظرهارو سبز کن