2777
2789
عنوان

میزان قندخون دربارداری😐😦

| مشاهده متن کامل بحث + 34751 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر غدد گفت مشکلی نیست؟

اصن نرفتم غدد . همون دکتر زنان خودم گفت خوبه . حتی بهداشت بهم گفت یکم رعایت کن و رژیم دیابتی بهم داد . دکترم نامه داد بشون که نیازی نیس و قندش مشکل نداره 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
اصن نرفتم غدد . همون دکتر زنان خودم گفت خوبه . حتی بهداشت بهم گفت یکم رعایت کن و رژیم دیابتی بهم داد ...

چه خوب .خداروشکر.کی زایمان کردی؟

خدای بزرگ حافظ همسر ودخترای نازنینم باش.
پیش کدوم دکتر رفتی.نوبت از دکترای غدد گرفتن سخته

پیش هر دکتر غددی بری بگی باردارم بین مریض میفرسته داخل

ز دشمنان برند شکایت به دوستان                       چون دوست دشمن است ، شکایت کجا بریم ؟
چه خوب .خداروشکر.کی زایمان کردی؟

پسرم الان دو سالشه 🤓

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
پیش هر دکتر غددی بری بگی باردارم بین مریض میفرسته داخل

به نظرتون پیش دکترغدد هم برم یا این چندروز  روتست بگیرم برم پیش همین دکتر ببینم چی میگه

به نظرتون پیش دکترغدد هم برم یا این چندروز  روتست بگیرم برم پیش همین دکتر ببینم چی میگه

به نظر نمیرسه دیابت داشته باشی همینکاری که گفتی رو کن فعلا غدد نمیخواد

ز دشمنان برند شکایت به دوستان                       چون دوست دشمن است ، شکایت کجا بریم ؟
چندواحد انسولین وکی میزدی؟

یادم نیست ولی قند من خیلی بالا رفت آخرا فکر کنم روزی 60 واحد میزدم

یادم نیست ولی قند من خیلی بالا رفت آخرا فکر کنم روزی 60 واحد میزدم

عزیزم ببخشید خیلی سوال میپرسم.ذهنم خیلی درگیر شده.شما توخانواده سابقه دیابت دارن؟

عزیزم ببخشید خیلی سوال میپرسم.ذهنم خیلی درگیر شده.شما توخانواده سابقه دیابت دارن؟

بله بشدت