2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی خوبه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 60 پست

من مجردم قبلا میگفتم سنتی اصلا و ابدا ولی الان طبق تجربیاتم سنتی خیلی عاقلانه تره

هم تا آخرین لحظه شان و حرمت دختر حفظ میشه هم کاملا قصد طرف مقابل که ازدواجه مشخصه 

از اونجایی که اوایل وابستگی هم وجود نداره کاملا منطقی میتونی طرف رو طبق معیارهات انتخاب کنی

الان خانواده ها هم فرهنگشون بالا رفته برای سنتی اطراف ما شیش ماه تایکسال زمان رفت و آمد و آشنایی میدن

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دقیقا تصورشون مال دوره های خیلی قدیم هست که ازدواج اجباری و به انتخاب پدرمادرا بودهجوری جبهه میگ ...

فقط میخوام راهنمایی کنید واقعا ترس ازدواج دارم نمیدونم کدومش خوبه

مگه قدیمه😂

من تو ی شهر کوچیکم و خانواده ی خیلیییییی حساس

میدونستم با این شرایط ازدواج غیر سنتیم اصلا جور نمیشه😂

سنمم کمه ها ولی خب

بین چند تا یکی ک نسبتا با ملاک هام جور بود اومدن خونمون و الان نامزدمه🤭

ی بار با هم بیرون رفتیم اونم خارج از شهر خودمون تو شهر خودمون واقعا نمیشه☹️💔

ولی هر روز خونمونه😂

قرار بود بعد چهار ماه اشنایی عقد کنیم ولی نیاز دیدیم ک بیشتر بشه و الان شده احتمالا بعد هشت ماه

با اینکه خانواده های هر دو طرف حساسن ولی اینو پذیرفتن و چیز عجیبی نیس این اشناییه

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

ادم باید با عقل کو فکر و منطقش ازدواج کنه و همه جوانبو بسنجه 

چه سنتی چه غیر سنتی!

چشاتو ببندی به هر ننه قمری ک از راه رسید بگی بله اخرش پشیمونیه 

حتی روانشناسا هم میگن تو ازدواج غیر سنتی نباید عشق و وارد تصمیم کرد .. 

ازدواج غیر سنتیم راه و رسم خودشو داره این رابطه های تفریحی جدید ب ازدواج ختم نمیشه 

من سنتی رو ترجیح میدم. آسیب دوستی خیلی بیشتره

باید خوب شناخت پیدا کنید حتی اگه طول بکشه

اگه مدل مدرن خوب بود این قدر کات نمی کردن با هم

اطراف من همه خواستگار براشون اومده و خیلی زندگی های عالی دارن.

نمیگم همه توی همه دوستی‌ها آدم‌های بدی پیدا میشه اما تصور کنید که با یک کسی تو رابطه برید و ایشون اصلاً قصد ازدواج نداشته باشه و شما ازدواج رو دوست دارید. تو این رابطه ها خیلی قصد ازدواج مطرح نیست معمولا. و تفریحیه و کوتاه مدت

اما خواستگاری واقعا بحث ازدواج مطرحه و باید روش وقت گذاشته بشه

سنتی الانم مثل قبل نیست یا کمه

بعضیا بودن که شب عروسی همو اولین بار میدیدن 

کم پیش میاد دیگه ازدواجی اینطوری باشه

الان سنتی طوریه که خانواده ها همو انتخاب میکنن و بعدش باهم در ارتباطن تا همک بهتر بشناسن 

بستگی به خودت با کدوم راحت تری بعضیا برای خودشون پارتنر پیدا میکنن و با همون ازدواج میکنن

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

سنتی صددرصد

البته نه در اون حد که دختر پسر همو سفره عقد برا اولین بار ببینن

بهتره شش ماه زیر نظر خانواده بدون اینکه به کسی بگن باهم درارتباط باشن تا شناخت پیدا بشه تا اگه تفاهم نداشتن راحت جدا بشن

سنتی به این دلیل خوبه که قبل این که احساساتی به وجود بیاذد طرف رو با چشم باز انتخاب میکنی همه چیزش میبینی اخلاقای خوب بدش شرایط کاری مالیش خانوادش 

چون اکه اولش عشق بوجود بیاد آدم کور کر میکنه چشم رو خیلی از مشکلات طرف مقابل میبنده

درمورد حرف شما تو سنتی هم طرف باید به ذل آدم بشینه اینم یکی از معیاراس که اصلا طرف به ذلت نشست آیا نسبت بهش کشش داری

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
فقط میخوام راهنمایی کنید واقعا ترس ازدواج دارم نمیدونم کدومش خوبه

من ازدواج با آشنایی دختر و پسر یعنی با هم بیرون برید پارک سینما گردش خرید و.... خیلی قبول دارم 

ولی نه آشنایی که معذرت می‌خوام با روابط آزاد جنسی همراه باشه چون با توجه به فرهنگ اکثر ایرانیا اینجور روابط آزاد قبل ازدواج اصلا جالب نیست و به نفع دختر هم نیست 

می‌دونم ،خودم سنتی ازدواج کردم اما با این حرفتان که خانواده واسه پسر بپسندند مخالفم ،خانواده فقط حق ...

نطر هرکی برا خودش محترمه❤🤗

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁