2777
2789
عنوان

📌پربازدید کنید همه ببینن خیلی مهمه❗️❗️

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 83 پست
یعنی حتی وقتی خودمون نظافت رو کامل رعایت میکنیم و باعث بی نظمی نیستیم هم باید تمیزکاری کنیم؟ یعنی ری ...

ریخت‌ و پاش دیگران نه. مثلا وظیفه تو نیست جوراب هم‌اتاقیت رو از وسط اتاق برداری ولی مثلا میبینی یه کوه ظرف نشسته جمع شده یا اتاق باید جارو بخوره یا کلی تار مو ریخته همه جا. اینجا دیگه «فقط این یه دونه بشقاب مال منه» یا «من تاحالا جارو نکشیدم» و «فلانی همش تو اتاقه داره آشغال میریزه» و «موی فلانی ریزش داره مال اون میریزه» نیست. تقسیم کار میکنید هرکس یه کار می‌کنه. دو نفر میرن ظرف میشورن دو نفر هم جارو و فرچه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم این درسته که میگن هیچوقت خودتو داخل خوابگاه و دانشگاه زرنگ و درسخون جلوه نده؟

بستگی به هدفت داره اگه میخوای نفر اول بشی باید از روزهای اول درس بخونی حتما ولی تو این مسیر بهت طعنه میزنن ، مسخرت میکنن ، متلک میگن بهت و ازت فاصله میگیرن

درست بخون ، باهمه درحد معمول خوب باش

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

جارو و اینا باید ببریم یا خودشون دارن؟

معمولا دارن میخوای یه جارو نپتون کوچیک ببر نبری هم مهم نیست

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

ریخت‌ و پاش دیگران نه. مثلا وظیفه تو نیست جوراب هم‌اتاقیت رو از وسط اتاق برداری ولی مثلا میبینی یه ک ...

همه پاشن هرکی وسایل خودش جمع کنه هرکی هم نوبتشه جارو بزنه

ماچنتا عوضی بود میزاشتن نوبت جارو من بشه کلی اشغال درشت درشت وسط اتاق میریختن + خورده غذا ، سفره وعده های چند روز پشت سرهم +وسایل شخصیشون

فقط مونده بود بلانسبتت عذرمیخوام شلواربکشن پایین وسط اتاق برینن 

بعد میگفتن نوبت جارو توعه باید وسایل ماهم برداری!

ریخت‌ و پاش دیگران نه. مثلا وظیفه تو نیست جوراب هم‌اتاقیت رو از وسط اتاق برداری ولی مثلا میبینی یه ک ...

درسته. بنظر من بهتره بعد از غذا هرکی یدونه بشقاب و قاشق خودشو بشوره دیگه هم واسه خودشه هم وقتی نمیگیره تا بخواد بعد غذا هرکی ظرفشو بندازه تا یه خروار شه اون وقت یه نفر دیگه بخواد واسه همه رو بشوره.یعنی من به شخصه نمیتونم قبول کنم یکی که نه از خوانواده ی منه نه من مهمونشم بخواد ظرف منو بشوره یا وسایلمو جمع کنه نه اینکه خودم واسه کسی اینکارو کنم. بقول استارتر بعدا ممکنه سر این موضوع سوءاستفاده کنن 

من دوام آورده ام؛ باز هم دوام می آورم؛ اما میخواستم معنای زندگی ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد..

درسته. بنظر من بهتره بعد از غذا هرکی یدونه بشقاب و قاشق خودشو بشوره دیگه هم واسه خودشه هم وقتی نمیگی ...

تجربه‌ها متفاوته. حالا بعدا برید تو‌ خوابگاه متوجه میشید که همیشه هم به این سرراستی نیست. مثلا همه بچه‌ها از سر کلاس اومدم خسته‌ان. یکی دونفر قابلمه و کاسه بشقاب یکی دیگه رو قرض میگیرن که برن برای همه غذا بپزن. آخر شب میبینی یهو کلی ظرف جمع شده. خب اینجا کی باید ظرف بشوره؟ آشپز؟ صاحب ظرف؟ کسی که غذا خورده؟ قطعا اینجا کار داوطلبانه به درد میخوره.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

تجربه‌ها متفاوته. حالا بعدا برید تو‌ خوابگاه متوجه میشید که همیشه هم به این سرراستی نیست. مثلا همه ب ...

آها. اینجوریشو در نظر نگرفتم که یه نفر واسه همه آشپزی میکنه و یه نفر دیگه ظرفاشو میده. اگه این مدلی باشه بله درست میگید. 

امیدوارم شهر خودم قبول بشم واقعا. 

من دوام آورده ام؛ باز هم دوام می آورم؛ اما میخواستم معنای زندگی ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد..

تجربه‌ها متفاوته. حالا بعدا برید تو‌ خوابگاه متوجه میشید که همیشه هم به این سرراستی نیست. مثلا همه ب ...

ما دو نفر اشپزی میکردن بعد صاحب قابلمه غذارو کوفت میکرد تو اشپزیم کمک نداده بود ظرفارم نمیشست هی هم میگفت زود قابلمه من که داخلش اشپزی کردین بشورین😐