2777
2789
عنوان

📌پربازدید کنید همه ببینن خیلی مهمه❗️❗️

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 83 پست
جسارتا شما خودتون چه رشته ای می‌خونید و چه شهری؟

میترسم شناسایی شم وگرنه میگفتم عزیز

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عوضیاوای من خیلی میترسم😭

منم سال اول با چنتا عوضی بودم و خیلی سخت گذشت و الکی اذیتم کردن امسال جدا شدیم خداروشکر

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

ببخشید برای وسایل مون چمدون بهتره یا ساک؟

هم چمدون ببر بزاری زیر تخت واسه لباس و اینا هم ساک واسه باقی وسایل یا رفت امد به خونتون ساک کوچیک راحت تر از چمدونه

قفل کوچیک واسه چمدون و واسه کمدای خوابگاه فراموش نشه❗️

نه ابدا به کسی رو ندین در این موارد چون سو استفاده میکنن و تا اخرش زحمتش گردن شماستبی آزار باشین و ن ...

خیلی ممنون از راهنماییت عزیزم لطف کردی. حرفاتو اسکرین گرفتم اگه امسال خوابگاهی شدم فراموش نکنم😊برام دعا کن رشته ی خوبی قبول بشم

من دوام آورده ام؛ باز هم دوام می آورم؛ اما میخواستم معنای زندگی ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد..

آهان پس انگار همینجور باید وایسیم تا خشک بشه ببریمشنه یوقت دزد بیاد ببرتش

نه مگه بیکاری

ولی زود به زود به لباسات رو بند سر بزن شانس بیاری اتاقت تراس داشته باشه

ترم اول خیلی وسایلت میدزدن یا گم میشه

در خود اتاق هم مگه لازمه عوض کنیم؟

در اتاق نه ولی کمد ممکنه دیواری باشه یا از این فلزیا یا قفلش دراوردن چون مال خودشون بوده یا همونیه مال خوابگاهه خیلیا کلیدش دارن پس یه قفل کوچیک واسه چمدون+۲تا قفل کوچیک واسه کمد فلزی که تاسیسات برات عوضش کنن و کلیدش فقط خودت داشته باشی

خیلی ممنون از راهنماییت عزیزم لطف کردی. حرفاتو اسکرین گرفتم اگه امسال خوابگاهی شدم فراموش نکنم😊برام ...

انشالله مزد تلاشات حتما بگیری😍😍😍

در اتاق نه ولی کمد ممکنه دیواری باشه یا از این فلزیا یا قفلش دراوردن چون مال خودشون بوده یا همونیه م ...

آهان ممنون عزیزم

اگه یوقت نصیحتی نکته ای چیزی داشتی بگو حتما چه برای خوابگاه چه دانشگاه

میگم اگه ایشالا هم اتاقی هامون آدمای خوبی بودن میتونیم تا سال آخر با هم باشیم؟یا باید هر ترم هی اتاق ...

اره اگه باهم اوکی باشین میتونین ترم های بعد هم باهم بمونین

ولی نه زیر بار حرف زور برو نه باهاشون کل بیوفت چون باهم مچ میشن از اتاق بیرونت میکنن یا بهت تهمت میزنن میبرنت کمیته انضباطی

اگه دوتا شاهد هرچند به دروغ شاهدت بدن علیه تو کارت ساختس

خوش برخورد و با سیاست باش.

اگه تونستی سعی کن با ترم اولیا هم اتاق شی از اول

خوابگاهی های عزیز به فکر بقیه

باشید 

تو راهرو تجمع نکنید

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

آهان ممنون عزیزماگه یوقت نصیحتی نکته ای چیزی داشتی بگو حتما چه برای خوابگاه چه دانشگاه

ممکنه زیاد سر به سرت بزارن صبور باش و جبهه نگیر

با کسی دشمن نشو و دشمن واسه خودت نساز که کل سالهای تحصیلت جهنم میشه

درست بخون ، خوش برخورد باش و نزار کسی سو استفاده کنه

تو دانشگاه خبرا زود میپیچه حاشیه واسه خودت درست نکن وگرنه کل دانشگاه میشناسنت

سال اول اصلا رل نزن.

با پسرا مچ نشو ولی نسبت بهشون گارد نداشته باش

اکیپای ترم اول معمولا زودی از هم میپاشه

همیشه با ورود به کلاس یه سلام همگانی بده و بعدش با اونایی دوست داری سلام و احوال پرسی کن

با ادمای دردسر ساز و بی بندوبار رفاقت نکن شر کارشون گردنت توهم میگیره