2777
2789

من خودم رفتم پیش کسی ک موکل داره خیلی جالبه برام چرا بعضی ادما این قدرتو  دارن  ک‌میتونن ارتباط بگیرین با اجنع برای من ترسناکه هیچ وقت نمیخاستم این قدرتو داشته باشم اما خب خیلی جالبع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چاکراهاشون مسدوده

چشم سومشون و باز میکنن 

هاله و حجاب دورشون از بین میره و ضعیف میشه 

چله میگیرن ک بتونن ارتباط بگیرن

گاها موروثی موکل دارن

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

سلام به همگیخواهشا هیچ کس حس کنجکاوی بهش دست نده در مورد این چیزها زندگی خودتون و خانواده هاتون رو خ ...

من خودم سمتش نمیرم برای ارتباط گرفتن هیچ وقت چون خیلی  میترسم و نمیخامم ک ارتباط بگیرم اما خب پیش ی خانوم ک موکل داشت چند بار رفتم و هرچی میگه دقیق اتفاق میفته خیلی جالبه برام

تا حالا ازش چیزی پرسیدی اتفاق افتاده

رفیق مجازیه،عکس چشم خودم و دخترخواهرشوهرمو فرستادم براش دقیق گفت ک چیکارهستین و حالو روحیتون چجوره و چیکار نباید بکنین...

رفع سنگینی و چشم زخم...تضمینی چندسال سابقه...به روبیکا پیام بدین: artistic_spirit@