2777
2789
عنوان

📌پربازدید کنید همه ببینن خیلی مهمه❗️❗️

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 83 پست
میگم اگه بریم التماس شون کنیم امکان داره با بچه های خوب و با ادب بندازن مون؟😂

نهدظاهر ادما با باطنشون اونجا متفاوته حتی میبینی ادم شیک بوش و خوشبو که اتاقش مثل طویله است ، تو خوابگاه بو میده ، موهاش چربه و خوراکیاش کپک زده

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا همه دوستا تو یه اتاق نمیمونن😐

نمیشه ممکنه اتاقا کامل خالی نباشن و هر اتاق فقط یکی دوتا ظرفیت خالی داشته باشن

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

میگم شما چند دست لباس بردید؟برای داخل خوابگاه و دانشگاه

اگه راهت خیلی دور نیست زیاد نبر چون زود به زود میری خونه میتونی هی وسیله بیاری نکه چنتا چمدون لباس ببری اونجا جا نباشه و هی اذیت شی

والا من هر چی رفتم داخل سایت برای خوابگاه اصلا نمی‌آورد برامدیگه با مسئولش صحبت کردم گفت اشکال ندارد ...

سال اول همیشه چون نتایج دیر میاد ترم بالایی زودتر رفتن و حق انتخاب بیشتری داشتن

اگه افتادیم با چند تا سال بالاییه پررو و قلدر چیکار کنیم؟

مقابله نکنین سکوت کنین ولی به حرفشونم گوش ندین خیلیا بچه های ترم پایینی اذیت میکنن عمدا

خوابگاه یه زندگی جمعی و اشتراکیه. مثل یک ازدواج نانوشته. شما تو همه چیز شریک هستید. وقتی موقع نظافت ...

یعنی حتی وقتی خودمون نظافت رو کامل رعایت میکنیم و باعث بی نظمی نیستیم هم باید تمیزکاری کنیم؟ یعنی ریخت و پاش های دیگران رو باید تمیز کنیم؟ 

من دوام آورده ام؛ باز هم دوام می آورم؛ اما میخواستم معنای زندگی ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد..

❌️❌️❌️اندک ترم هارو اذیت نکنین گناه دارن اونا علاوه بر چالش های دوری از خانواده ، غریبی ، محیط جدید و ترس های جدید بخوان باشماها هم بجنگن❌️❌️❗️❗️

یعنی حتی وقتی خودمون نظافت رو کامل رعایت میکنیم و باعث بی نظمی نیستیم هم باید تمیزکاری کنیم؟ یعنی ری ...

نه ابدا به کسی رو ندین در این موارد چون سو استفاده میکنن و تا اخرش زحمتش گردن شماست

بی آزار باشین و نظافت شخصی و همگانی انجام بدین

اگه جارو زدن هفتگیه سر نوبت خودتون انجام بدین نه بیشتر