2777
2789
عنوان

بیاید بگید کدوممون خوشگلتریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 104 پست
فرار کرد فک کنم 😂😂😂😂

برای اینکه دعواتون نسه من از همتون خوشگل ترم😎😎😎😎😎بی‌خیال شید

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکسش رو دیدم من به کسی نمیگم زشت کلمه درستی نیست و کسی ام زشت نیست..ولی قیافه جالبی نداشت از نظر من ...

وقتی ادم به این فکر کنه کسی که پشت اون گوشی نشسته یه ادمه که دل داره و بخاطر چیزی که دست خودش نبوده و نیست حقش نیست دلش بشکنه اگه خوششم نیاد حداقل جلو زبونشو میگیره

من ندیدم دوباره پلیز

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

اون دختر خانم خیلی نچرال بود

خصوصا لب و چشم و دماغ زیبایی داشت و موهای پرپرشت و سالمی

معلومه سنش پایینه ابروهاش رو برداره و پوستش نوجوانی رو رد کنه

خیلی زیبا میشه

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

وقتی ادم به این فکر کنه کسی که پشت اون گوشی نشسته یه ادمه که دل داره و بخاطر چیزی که دست خودش نبوده ...

درسته، اون دختر خانوم اومد عکسش رو گذاشت که نظر بدن هرکسم نظر متفاوتشو ارائه کرد کسی که عکسش رو میزاره فضای مجازی باید دل اینم داشته باشه یکی نظرش رو گفت ناراحت نشه درسته؟ هر آدمی زیبایی خودشو داره✨