2777
2789
عنوان

خواستگاری که معرفی شد فرار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 78 پست
به خدا چقد پررو .... اوکی ... تازه من ازش مثلا بهتر هم بودم ... متولد 64  من 66  ... بعد د ...

تازه بعد ازدواجت میفهمی اگه چشماتو بازمیکردی و ریلکس بودی چه کیسهای بهتری بود که حواست نبوده، فقط شان خودتو پایین نیار و به هییییچ ومه به پایینتر از خودت نگاه نکن و به بالاتر از خودت فقط فکرکن. دخترا انقد تو ایران مظلوم واقع شدن که خودشون اینجوری باید هوای خودشونو داشته باشن. به قول مادرشوهر نیمه سابقم ادم لگد از اسب بخوره از خر نخوره

خدایا؛ خودمو سپردم دست تو...خدایی کن
عزیزم خواستگار که کم هست ... ولی همچین بچه پررو هایی هم به درد نمیخورن

ببین دوره تغییرهه، خواستگار معرفی بله کمه اصلا نیستش اگرم باشه سرکاریه چون اون شیوه ازدواج منسوخ شده دختر پسرا خودشون باهم اشنا میشن ولی تا این بیاد جابیفته یه نسل تو ایران سوختن. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستت بیخود گفته. البته عذر میخواما ولی عصبانی شدم. این اداهای مردا واسه اینه که بفهمه چقد هولی بعد ...

دوستم چی بگم والا فک کرده حااالا چون سی سالم شده هرکی اومد هرچی خواست باید بگم چشم... تازه من ازش سر هم بودم به من مردم میگن خوشگل ولی اون معمولی بود

دوستم چی بگم والا فک کرده حااالا چون سی سالم شده هرکی اومد هرچی خواست باید بگم چشم... تازه من ازش سر ...

عزیزم گذشت اون زمون که ۳۰ سالگی تهش بود، الان تا ۴۰ وقت هست تا ۴۵ هم میتونه ادم بچه دار بشه.

من ۳۰ سالگی عروسی کردم و درحال شکست خوردنم اونم بخاطر اینکه همش کوتاه اومدم هرچی گفت گفتم چشم. الان یه خانم دکتر ۳۲ ساله ام که هنوزم خیلیا منو میخوان خیلیا که از شوهر نیمه سابقمم بهترن ولی اون استرس قبل ازدواج باعث میشد من نبینمشون. 

بهاره رهنما را ببین

به نظرتون کجا میشه آشنا شد ؟

تو سایتا فیسبوک اینستا سایتای ازدواج کلوپا، تو جامعه از لاک خودت بیرون بیا و به خودت برس. ببین من همیشه میگم دختر شیطونا بهتر شوهر میکنن چون تو قید و بند چارچوبای ۳۰ سال پیش که به عنوان حیا و دختر افتاب مهتاب ندیده به خورد دخترای دهه پنجاه داده شد نیستن. اون نظریه ها امتحانشو پس داد و معلوم شد اشتباهه. با ۱۰ نفر اشنا شو و بشناسشون ولی دل نبند بالاخره یه مهربونی که ارزشتو بدونه از توشون پیدامیکنی به اون دل ببند. ولی تا اخرین مرحله ارزش خودتو جلوش حفط کن کوتاه نیا

من ۳۰ سالگی عروسی کردم و درحال شکست خوردنم اونم بخاطر اینکه همش کوتاه اومدم هرچی گفت گفتم چشم. الان ...

به بهههههه آفرین به شما که خانم دکتری.... حیف شد انشاالله درست بشه مشکلتون...دقیقا بهاره رهنما واقعا حرف نداره لایک داره...منم دوماه دیگه سی سالم شروع میشه

تو سایتا فیسبوک اینستا سایتای ازدواج کلوپا، تو جامعه از لاک خودت بیرون بیا و به خودت برس. ببین من هم ...

اوکی ... حالا به نظرتون این شماره خواست من ندادم گفتم بعد دیدن اشتباه نکردم

به بهههههه آفرین به شما که خانم دکتری.... حیف شد انشاالله درست بشه مشکلتون...دقیقا بهاره رهنما واقعا ...

الان گذاشتم به عهده خدا، اگه شوهرم منتمو بکشه و خواسته هامو قبول کنه برمیگردم وگرنه کار میکنم خارج میرم برای فرصت مطالعاتی و به موقعش و اینبار بدون کم کردن ارزشم به کسی که ارزشمو بدونه و حرمتمو بدونه فکرمیکنم

فکرنکن که اگه با پسری دوست نباشی میگن چه دختر خوبی، اون دوره گذشت. فقط حواست به خط قرمزا باشه که ارز ...

دقیقا خداشاهده تا الان اینطوری فک میکردم ولی دیگه تمام شد ... با هیچ پسری دوست نشدم ... هیچ فایده نداشت...پسرا خودشون دیگه آستین بالا میزننن.. معرفی کردن هم که اینطوری میشه

اوکی ... حالا به نظرتون این شماره خواست من ندادم گفتم بعد دیدن اشتباه نکردم

نه شک نکن که اشتباه نکردی. اینو از صمیم قلب و به عنوان کسی که تجربه کردم میگم. شماره بدی و کوتاه بیای با همین درست میشه ولی تااخر میزنه تو سرت و میشی مثل من. ولش کن اگه ادم بود با حفظ حرمتت پاجلو گذاشت اونوقت فکرکن راجع بهش. 

من هی میخواستم پشیمون نشم گفتم اینا مهم نیست، همش کوتاه اومدم هرچیگفت گوش کردم بااینکه طبق گفته دیگران ظاهرمم اوکیه خانوادمم خوبن. تاجاییک دیدم واسه کوچکترین حقمم که دیدن خانوادمه باید منت بکشم. مرد ایرانی لیاقت کوتاه اومدن نداره چون نمیفهمن تو دلشون کسی که ناز میکنه را میپرستن میگن زن قانع ولی دلشون یچیز دیگس. مطمئن باش کسی که اول کاری عصبانی میسه بدرد نمیخوره کلی اذیتت میکنه بعدا. مخصوصا این خواستگارای معرفی هم که فکرمیکنن واموندی که اونا بیان بگیرنت. از من بهت نصیحت اصلا خواستگار را نده دیگه.

ببین سال ۸۶ واسه خواهر من یه خواستگار وکیل اومد خودش نیومد انقد رفتار مامان و خواهر این پسره که تازه از حاشیه تهران اومده بودن خونه ما از بالا بود که من وقتی رفتن گریه کردم. گذشت و دیگه ما خواستگارای معرفی را راه ندادیم فهمیدیم سرکاریه. یا اون معرفه یا خودشون حوصلشون سررفته میخوان داستان درست کنن واسه خودشون یا گندش درمیاد میخوان برا دخترشون شوهر جورکنن پسرشونو انداختن جلو. خلاصه دوسال بعد خواهرم از طریق دوستی با شوهر الانش که ۶ ساله دارن زندگی میکنن و چشمم کف پاش عروسی کرد. قد۱۹۰ باباش مهندس خونشون نیاوران خانواده توووپ بعد فوق الهاده دامادمون مودب و فروتن و نهربون. خواهرم دور از جون همه سرطان سینه گرفت انقد این پسر دور خواهرم گشت که خواهرم خوب خوب شد. ازون به بعد من و مامانم هر مادرشوهری که به عنوان خواستگار زنگ میزدو دست مینداختیم جالبه همشونم با طلبکاری که انگار یه لطفی در حق ادم میکردن زنگ میزدن ما هم دمشونو میچیدیم همون بار اولو بعد هرهرکرکر.

عزیزم بدون که یه مهربون دیگه ای پشت دره که باهاش اشنا شی