فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 عنوان کسی بوده خونریزی طولانی داشته باشه 240 بازدید | 24 پست آخرش چیشد؟نزدیک دوماهه خونریزی دارم،لکه هم نیست,خونه،دکتر رفتم آمپول زدن که قطع بشه نشد، خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم 1403/07/19 | 09:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هزاربار_تعلیق_شده عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 8332 سونوگرافی و آزمایش هورمون باید بدی مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰🤱
مینولیا عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 3379 بارداری خارج از رحمی حتما حتما چک بشه با سونو واژینال اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸
فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 سونوگرافی و آزمایش هورمون باید بدی سونو واژینال شدم خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 بارداری خارج از رحمی حتما حتما چک بشه با سونو واژینال ن عزیزم ,واژینال شدم بارداری کجا بود خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 منم اینطور بودم خب چیشد؟ خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 رفتم معاینه با خونریزی معاینه کرد؟چن ماه پریود بودی؟چی کفت؟دارو چی داد خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
مینولیا عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 3379 ن عزیزم ,واژینال شدم بارداری کجا بود عزیزم با توجه به علائمی که گفتین نظرم رو دادمچون خودم همچین سابقه ای داشتم. اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸
ninitopolll عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 553 با خونریزی معاینه کرد؟چن ماه پریود بودی؟چی کفت؟دارو چی داد اره معاینه کرد.گفت تغیر هرمونی بوده چیز خاستی نگفت
فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 اره معاینه کرد.گفت تغیر هرمونی بوده چیز خاستی نگفت عجب،خب نگفتی بعد چن وقت خونریزیت قطع شد یعنی بدون دارو خودش قطع شد؟از من چرا هرروز بیشتر میشه خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 عزیزم با توجه به علائمی که گفتین نظرم رو دادمچون خودم همچین سابقه ای داشتم. آها مرسی،ولی بارداری نبود خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
ninitopolll عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 553 عجب،خب نگفتی بعد چن وقت خونریزیت قطع شد یعنی بدون دارو خودش قطع شد؟از من چرا هرروز بیشتر میشه رنگش چطوریه؟برای شما
فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 رنگش چطوریه؟برای شما قرمز خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم